31. mar, 2013

Glad Påsk

Njoff!

Det har varit en jättebra påsk. Vi åkte alla till Fjällbacka på tisdagen före påsk efter att matte E och matte S varit på två kurser. Den andra ska jag och Zessa också gå men första två gångerna är UTAN hund!! Jag bara undrar, HUR kan man ha en hundkurs utan hund 😮. Kursen heter "hundmöten". Zessa ska gå den för att hon skäller på alla stora hundar vi möter och varför JAG ska gå den har jag inte en aning om 🤨. Kanske bara för att de vill ha med en perfekt hund i sina bästa år!

När vi kom till Fjällbacka flyttade jag, Zorro och matte S till Birdiebo på onsdagen. Där var det toppen för den trista grannhunden var inte där. Det är en golden som heter Saga och jag HATAR henne. Zorro älskar alla så han har inte fattar att vi hatar Saga. Jag är säker på att han skulle slicka henne om han fick!

Matte och matte ställde ut agilitybanan och vi har tränat varje dag. Jag tror jag kommer ta minst tio pinnar i år! Det tror inte matte men hon kan vara lite "närkingsk" ibland 😀. Jag ska också få börja tävla i freestyle och vi håller på med ett nummer. Det ska bli ett grabbigt nummer har jag bestämt, inget sånt där fjollnummer alltså. Och jag tänker inte se söt ut utan bara stentuff och givetvis snygg men det är ju som vanligt.

Idag var Sven och hälsade på. Nils, hans brorsa har varit sjuk så han var inte med tråkigt nog för jag ÄLSKAR Nils. Han är den bästa kompisen som finns 🤪. Sven är helt okey han också men han hade jättejobbigt för min jobbiga lillebrorsa tvingade honom att leka precis hela tiden. De jagade varandra minst en timma efter att vi andra börjat ta det lugnt. Zorro som aldrig varit trött i hela sitt liv (han vet inte hur det känns!!) var nog lite trött efteråt för han gick alldeles frivilligt och la sig 🙂.På bilden ser ni oss alla, det är Nils som sitter mest till höger om ni inte ser det 🙂.

Det har i stort sett varit bra käk hela påsken, på Påskafton åt vi ben med kyckling kring, det är godaste benen som finns. Zessa äter snabbast och när vi andra hade hälften kvar hade hon redan ätit upp. Då låg hon och kollade om någon av oss andra skulle tröttna på sitt ben och lämna det obevakat en stund. Det var det ingen som gjorde 😀.

Imorgon ska vi åka tillbaka till Kumla igen för tyvärr vann vi inte jackpot på lotto eller ett guldkuvert på postkodmiljonären utan måste fortsätta arbeta för vår försörjning säger husse 😙.

Slick på er alla från Världens Bästa Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan