Motala BK 2024-04-13 Nybörjarklass A + B


A - 17:e med 55 poäng (20 delt) 


Förare: Eva


Domare: Annelie Frejås


Jag startade i A-klassen först fast det stod tvärtom på startlistan. Matte var lite besviken över det för hon tänkte jag skulle träna på alla ligg på första varvet.  Sen var hon jättebesviken för att jag satte mig när man skulle stå men hon brukar ju gilla att man sätter sig. Hade jag inte fått två minus 10 hade jag fått medalj men nu fick jag ingen! 

B - 18:e med 45 poäng (20 delt) 


Förare: Eva


Domare: Kristin Wendel


Det borde vara straff på att ha TVÅ likadana skyltar med "sitt, ligg, gå runt" när det regnar!! Jag tänkte inte lägga mig någon gång alls men matte var sååå tjatig så sista momentet offrade jag mig och blev svinblöt på magen! Matte tyckte iallafall att jag var mycket bättre än i ridhuset senast men det tyckte inte domaren för jag fick mycket sämre poäng!

Lindesbergs BHK 2024-04-01 Nybörjarklass A + B

A- x:a med 62 poäng (x delt) 


Förare: Eva


Domare: Marketta Mokko


Det luktade toppengott i den här delen av ridhuset också. Men matte borde inte klaga så mycket för jag gjorde nästan alla moment helt rätt fast jag glömde visst sätta mig på ett ställe men det var för att det fanns mer intressant att titta på än matte!


B - x:a med 58 poäng (x delt) 


Förare: Eva


Domare: Pernilla P


Jag startade i B-klassen och det var första gången jag var i ett ridhus. Matte frågade om man inte kunde få gå in lite innan det började som Tazza fick när hon var första gången i ridhus men det fick man inte.