Vardag igen!

Nu har vi firat jul, nyår och trettondagen så nu är det dags att jobba igen!

Det är jobbigt att migrera!!


Nu tror ni att jag varit jättelat och inte skrivit på jättelänge men det är inte mitt fel! MIn hemsida (VÅR hemsida säger matte nu) har migrerat! Det började med att 123 som vi haft VÅR hemsida på i nästan 14 år köptes upp av one.com. INGET skulle ändras sa de men ojojoj vad matte jobbat. Veckans Voff var värst! Allt blev jättekonstigt och det gick inte att skriva något nytt. Alla färger blev konstiga också, antar att ni ser det och matte har jobbat jättemycket för att fixa det men som ni alla märker har hon inte lyckats. Ändå kallas hon "datanörden" och har chattat i flera timmar med one.coms support. Hon kommer jobba vidare hela helgen hälsar hon för att det ska bli bra.


Annars har somliga haft lite spridda framgångar. Zessa har fått titeln HTMI nu, precis som jag vilket hon är lite mallig över. Nu ska både Zessa och jag tävla freestyle klass II i januari. Ingen av oss har något program och matte har inte ens bestämt låtar men det är ju nästan 4 veckor kvar så det är ott om tid!!

Matte, Lillmatte, Zorro och Zessa tränade bara en enda gång innan de debuterade i TTM som betyder Teamwork to Music. Det gick fint, de kom 2:a bara 0,35 poäng efter det laget som ligger 3:a på SM-kvalet. De kallar sig "Foursome". Först tänkte de kalla sig "Läkare utan gränser" men till slut blev det Foursome eftersom hela numret har ett golftema och går till musiken "Scotland The Brave".


Andra som haft STORA framgångar är min mamma Leona och min syster Maze. Båda två har blivit Rallylydnad Champions!! Wow, det är bara tre chihuahuor i hela Sverige som klarat detta och tänk att två av dem är MIN mamma och syster! När jag sa till matte att jag också ville bli det sa hon att "det kan du glömma Tazza". Hon sa att i så fall får jag åka till gammelmatte på träningsläger i flera månader "och du tycker ju inte lydnad är sååå roligt, eller hur Tazza". Okej, jag ska försöka bli freestylechampion istället då! 


Annars fortsätter vi med alla trick, matte har gått med i Svenska Trickhundklubben och säger att när det kommer några tävlingar ska vi vara med. Just nu gör vi ett trick om dagen i en sorts adventskalender som Karin på Hardstyles har på facebook. Man kan vinna något då också men vi vet inte vad och matte säger att det inte har någon betydelse eftersom hon aldrig vinner på lotteri. När hon var liten fick hon dubbelt så många lotter som moster Karin (alltså lillmattes moster som då är mattes syster) men hon vann inget ändå men det gjorde moster Karin. En gång vann moster Karin en gummigiraff som var en meter hög. Matte var grön av avundsjuka men sen lekte de med giraffen tillsammans efter att döpt den till Giggi. Oj, hur kom jag plötslig in på giraffer när jag egentligen skrev om trick!


En som tränat jättemycket däremot är Zella. Det är inte för att hon är trög i huvudet utan för att hon behöver det säger Lillmatte. Hon har gått kurs i spår, bruks, apell (vad är det???) och så onlinekurs som håller på ett halvår i freestyle. Nu har Lillmatte anmält henne till lydnadskurs också. 


Själv har jag gått en fortsättningskurs i Rallylydnad med matte. Inte kan man säga att hon var den mest lysande stjärnan på kursen men hon anammade iallafall begreppet "Idas fötter". Det hela var lite skumt, jag vet inte var Idas fötter var egentligen för den på kursen som hette Ida var Auras matte och jag tyckte inte någon annan använde dem. Aura tyckte jag förresten bäst om av kompisarna på kursen. Hon är en japansk spets och vi kom bra överens. 


Nu önskar jag Er alla en riktigt God Jul och så lovar jag att skriva snart igen! 

Slick på Alla från Tazza