2010-06-06 Vänersborg

Domare: Silva Zeferino

ÖKL: 1  ÖKK:1 CK  BT2

Nice type. Correct head. Good eyes. Correct top-line. Good depth of chest. Correct angulations. Moves well.

Kommentar från Sandie: Detta var en oerhört trevlig domare med mycket gott omdöme! Dessutom hade han en "pipis" precis som vi har hemma. Jag tror han hade lite svårt med språket för han "talade" mest med gester men det kan jag för sånt tränar vi på hemma!
Tyvärr gör inte bilden mig rättvisa för jag kisar lite men ni ser ju resten av mig bra.

2009-12-12 Stockholmsmässan

Domare: Joakim Ohlsson

ÖKL: 1

3 år. Feminint huvud. Mörka uttrycksfulla ögon. Bra panna. Utmärkta öron. Utmärkt hals. Bra förbröst/bröstkorg. Fallande kors. Något höga hasor. Rör sig väl med välburen svans. Ger ett något luftigt intryck. 

Kommentar från Sandie: tja, det var bara 6 av alla i LH tikar ÖKL som fick en 1:a men nog tycker jag att han kunde gett mig en placering! Lite snåljåp var han men väldigt trevlig!

2008-04-19 Västerås

Domare: Göran Bodegård

UKL: 1  UKK: 1R

Bra helhet och proportioner. Önskar lite mer stomme och volym. Mycket tilltalande huvud och fint nosparti. Önskas lite mer haka. Utmärkt bett och tänder. Rör sig trevligt med fin resning. Bra svansföring i rörelse. Bra pälskvalitet.

Kommentar från Sandie:  han var ganska trevlig också men jag vet inte varför han önskade mer stomme? Är inte det något som finns på hus?? Jag tyckte nog huset vi var i var helt ok.

Stockholm 2007-12-15

Domare: Zola Rawson

UKL: 1

Very nice bitch but she needs ring training to learn how to behave in the showing. Good body confirmation. Level tagline. Good substans. Moved fairly well/melt. 

Kommentar från Sandie: alltså, det var ganska svårt att förstå vad hon sa, jag tror inte hon kunde svenska nåt värst! Matte påstår att hon sa att jag måste träna på att uppföra mig! Ha, som om jag inte kan det va....

2007-08-12 Askersund

Domare: Mikael Nilsson

Juniorklass: 2

God typ, på den större sidan. Bra form på skallen. Korrekta öron, önskar mer haka och större ögon. Bra proportioner. Korrekt rygg. Önskar mer vinklar både fram och bak samt lättare hull. Rör sig med bra steglängd som även kunde vara lättare.

Kommentar från Sandie: vet ni vad han sa till matte! Jo, att om jag bantade skulle det gå mycket bättre nästa gång! Ha, jag tyckte inte han var trådsmal själv och bara för att han sa så fick jag mindre mat i flera månader och gick ner 3,5 hg. Ja ja matte sa att han hade rätt men kul var det inte....

2010-10-31 Örebro - inoff

Domare: Carina Ekwall
ÖKL: 4

Feminin tik av utmärkt typ. Vackert huvud och uttryck. Korrekta öron. Skulle önska något längre hals. Bra rygg, något sluttande kors. Fin svans. Moderata vinklar bak, behöver fylla ut i frontan. Rör sig bra från alla håll. Tyvärr vill hon inte hanteras idag.

Kommentar från Sandie: Tanten pillade mig på huvudet jättemycket och hon visste inte att jag inte tål det . Då morrade jag och talade om det men det får man inte göra. Matte blev sur då fast det var lite hennes fel för hon såg i klassen före att tanten pillade alla jättemycket på huvudet så hon tänkte först att vi inte skulle vara med men så provade vi ändå. 

När jag var ett år och vi var ute i skogen kom det plötsligt en stor lös hund som kastade sig över mig och "bet" (fast höll mest fast och slafsade) över hela mitt huvud. Jag skrek jättemycket tills matte fick bort hunden och då var jag helt genomblöt över huvudet. Sen dess tycker jag inte om när någon jag inte känner pillar för länge på mitt huvud .

2009-11-15 Örebro - inoff

Domare: Mikael Wikström
Vuxen:  BT2  HP     

Söt tik. Bra huvud och uttryck. Bra hals. Något högställd. Utmärkt kropp. Bra rörelser från sidan.  Något lös fram.

Kommentar från Sandie:  Han var väl OK tycker jag.

2008-01-27 Örebro - inoff

Domare: Hans Almgren

Vuxen: BIR, HP, 4:a BIG

Bra proportioner. Trevligt uttryck med bra könsprägling. Kunde ha djupare underkäke. Vackra mörka ögon. Passande benstomme. Stram rygg. Riklig päls med bra stuktur. Rör sig parallellt. Väl buren svans med riklig plym. Trevlig attityd.

Kommentar från Sandie: vilken jättetrevlig domare och vilket bra omdöme han hade. Honom kunde jag tänka mig att träffa igen!

Dela den här sidan