9. maj, 2013

Jo, jag ÄR frisk och kry!

Njoff!

Jisses, jag har glömt att skriva!!!! Det måste vara för att det har hänt så jättemycket hela tiden 🙂. Ni kanske trodde att jag var sjuk eller så men ingalunda! Jag är friskare än någonsin!

Vi var på årets första agilitytävling för 2 veckor sedan. Jag tog det lite lugnt för att inte trötta ut mig men matte S blev rätt trött av att skrika jajajajajajajajaja hela tiden 😙. Bara för det får hon ta privatlektioner av Camilla nu. Camilla sa att hon skulle sluta skrika jajajajajajajajaja hela tiden 😀 för att jag kunde uppfatta det som att jag måste lugna ner matte då och tar det ännu lugnare. Och vet ni, jag tror Camilla känner mig bra för så är det. Det går mycket bättre för mig när matte inte hetsar så nu. Idag har vi tränat på övningar vi fick och det har varit kanon för i slutet på varje övning står en matskål 🤪. Det är ju inte direkt någon råge på den men iallafall!

Vi har också varit nere vid havet och mina korkade småsyskon och mamma badade alla 😮. Jag blötte tassarna liite bara. Jag är inte smutsig så varför skulle jag behöva bada? En dag förra vecka lekte vi vid en damm och då ramlade Zessa i helt och hållet. Hon tog sig upp alldeles själv och var jättevåt 😀.

Förra helgen var jag, Zorro och matte S i Skåne och hälsade på mormor och morfar. Egentligen borde vi hälsat på min och Zorros pappa också när vi var så nära men det var lite för kort tid vi var där för att hinna.

Vi åkte tåg dit, först X2000 och det var jättebra. Sen åkte vi någon sorts mer långsamtgående tåg från Göteborg till Båstad. På det tåget störde jag mig ganska mycket på en trist labrador. Skönt när vi fick gå av och mormor och morfar hämtade oss på stationen.

Zorro kom nästan inte ihåg mormor och morfar för han var bara liten pjuklarv när han träffade dem senast. Jag ÄLSKAR mormor och morfar. Mormor ger mig godbitar ibland när ingen ser det. Det får hon inte för matte S men det får hon för mig 😀. Jag låg i hennes knä och blev klappad mycket. Morfar, matte S, jag och Zorro gick promenader i bokskogen och det var jättefint. Så gjorde vi en liten utflykt, ni kan se oss på kortet som vi tog då.

Idag ska vi fira husse och matte E som har 34-årig bröllopsdag. Vi ska äta den goda sortens ben med kyckling virad kring. Matte, matte och husse ska äta fläskfilé med hasselbackspotatis och chokladmousse. Fast jag tror inte chokladmoussen skulle vara på potatisen egentligen.

Bäst jag förbereder mig för middagen nu

Slick på alla från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan