13. jun, 2013

Dansen tar all min tid!

Njoff!

Om ni undrar varför jag skriver så sällan just nu beror det på två saker. Det ena är att matte E är såååååå trög med att bli klar med sin "kappa" och det andra är att jag har fullt upp att träna dans 🙂. För att börja med matte E så har hon sedan februari sagt "och jag har bara pyttelite kvar på kappan nu" 😙. Det är klart att vi trodde på det först! Men hon säger fortfarande samma sak 😮! Hon måste sagt fel och menat jättemycket istället. Förra veckan var hon på två kurser i Uppsala. Den ena handlade om hur man kopierar över "kappan" till tryckningsmallen (ni vet så det blir en bok 😎, en urtrist förmodligen men ändå) och den andra handlar om hur man väljer färg på sitt bokomslag. Man kunde få grisrosa men matte E är så där trist så hon tar nog Uppsalarött som tillsammans med grått är absolut vanligast. JAG har också skrivit en bok och mitt omslag var oerhört vackert och speciellt, det var en bild av mig själv 😀. Tyvärr trycktes den i en för liten upplaga vilket matte ångrar djupt så det är bara matte S och Yvonne som har varsitt exemplar. Matte E har lovat att när hennes bok är klar ska hon låta trycka fler exemplar av min bok. Då kan alla mina beundrare få ett dedicerat exemplar 😀. Det betyder att jag sätter mitt tassavtryck i boken 😀. Zessa skriver också en bok men den är inte färdig ännu.

Annars är det dans som gäller nu! Jag ÄLSKAR att dansa🤪. Och jag är jättebra på det också. Matte S och jag har tränat in ett nummer som vi ska uppträda med senare i sommar. Eller... vad det tävla vi skulle?? Fast det är väl samma sak tror jag. Jag avslutar med en bugning och ni ser på kortet vad bra jag är på att buga 🙂. Jag och matte S skulle visa vårt nummer för matte E när vi gick förbi skolgården och vet ni, mitt i numret kom en stor svart katt in på planen 😠. Jag tänkte jaga bort den men mamma, syrran och brorsan skällde så förfärligt på den att den försvann innan jag hann dra efter den. Ni vet, jag är ju liite eftertänksam numera innan jag gör dumma saker.

Matte E och mamma tränar ett gå-nummer (det kallas heelwork) och matte E har fortfarande inte lyckats gå i takt trots att hon valt en marsch som musik 😀. Matte E är jätteoptimistisk och tror att hon ska hinna träna in ett dansnummer med Zessa också. Hur det ska gå till för Zessa kan nästan inga konster utom "gå runt matte". Ni ser det numret framför er 😀, Zessa går runt runt hela tiden och matte står som en staty i mitten 😀.

Just nu hjälper jag och Zorro matte S att packa för hon ska till Stockholm imorgon och uppvakta Antonia som tar senilekonom-examen (tror jag det hette iallafall). Zorro bär fram mattes trosor och jag ligger i resväskan och vaktar allt som är nedpackat. Jag har samtidigt packat mig själv för jag vill följa med. Men matte säger att jag inte har någon biljett till något som kanske heter Summerburst och som dom ska gå på. Jag tror jag lägger mig under täcket istället, det är bekvämare.

Slick på alla från Let´s Dance-Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan