12. feb, 2012

Grattis på mig!

Njoff!

Jag har fyllt 3 år nu. Det var den 10:onde och vi firade med att äta ben. Matte skulle ta ett födelsedagskort och fick någon konstig idé om att jag skulle sitta i Höganäskruset. Hon kanske tror att jag är en "tea-cup-chihuahua" 🙂!  Men jag är möjligen en "Höganäs-kruke-chihuahua 😀. Matte hjälpte mig att sätta ut ett snyggt kort på facebook så jag fick många gratulationer där också.

I helgen har vi gått långpromenader båda dagarna. Idag hälsade vi på 2 hästar. Jag skällde lite lätt i början så de skulle fatta vem som bestämde men det gillade inte matte. Hon klappade hästuslingen och påstod att den var fin! Var då, undrar jag 🤪.

Matte S skulle träna idag och övertalade matte E att följa med. Egentligen skulle man köpa biljett i förväg men matte E sa att om vi åker riktigt sent kanske biljetterna är slut och kan vi åka hem och lägga pussel istället. Det var de inte 😉. Matte E tycker bara om träning efteråt och avskyr allt som har med svåra dansteg att göra. Matte S bestämde att de skulle på "Tabata Fitness". Hon visste visserligen inte riktigt vad det var men hade googlat och det verkade vara cirkelträning. Det tyckte matte E verkade bra för hon är uppvuxen på den tiden cirkelträning var riktigt inne. När de kom till gymet sa killen i receptionen att "Tabata Fitness" var deras hårdaste träningsform. Matte E ångrade att hon gått dit men eftersom hon är så snål och redan köpt biljett för 100 kronor kunde hon inte åka hem 😋. När de kom in i träningssalen upptäckte matte E att hon var äldst och att den som var närmast i ålder säkert var 20 år yngre. Sen tittade ledaren ut i salen och sa med allvarlig röst att detta inte var någon träningsform som passade folk med svagt hjärta! Matte E blev sur och körde som en galning. Hon var helt slut efteråt! Nu kommer hon ha träningsvärk till nästa söndag!

Själv är jag så vältränad så jag har ingen träningsvärk alls fast jag sprungit hela Hagabyrondan idag. Mina svaga småsyskon blev burna halva vägen 😙 men min åldrande mor hade bra fart i benen. Jag och matte S ska börja på freestyleträning i maj. Det ska bli jättekul! Jag har både spänst, takt och utseende för det 😀.

Nu ska jag lägga mig, husse behöver sällskap i sängen. Husse är snällast för om jag ligger i mitten av sängen flyttar han sig till kanten men matte E, hon knuffar bort mig till kanten 😠!

Slick på alla men mest husse idag, från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan