30. jun, 2013

Duv-fan och andra jobbiga saker!

Njoff!

Idag har jag badat för ANDRA gången på bara 3 veckor 😮!! Matte påstår att det är för att jag stinker men det är en lögn. Jag luktar kanongott jämt men särskilt nu senaste veckan efter att jag hittade ett perfekt ställe med lagom mycket duvskit att rulla sig i 😀. Matte E hatar duvor och kallar dem duv-fan istället för duvan. Det har hon lärt sig av morfar för han säger också duv-fan 😀. När duv-fan sitter i något av våra träd rusar matte E omedelbart ut och skrämmer bort den. I början slog hon med grillens lock hårt på grillen men numera räcker det att hon visar sig på altanen för att duv-fan omedelbart ska förpassa sig till nånon grannes trädgård 🙂. Jag vet inte om grannarna tycker så värst om duv-fan de heller🤔. Matte E uppmuntrar vår granne Alf att skjuta dem men han tror inte man får skjuta skogsduvor så där utan vidare.

Det har varit mycket sorgliga saker senaste dagarna. Först dog min allra bästa kompis Nils , ni vet svarta pudel-Nils som bodde med sin matte Danielle och sin lillebror Sven i Tanumshede. Nils blev sjuk, fick en sorts svår tarmsjukdom som man inte kan leva med. Stackars Nils 😥 men nu har han inte ont längre iallafall. Jag ska träffa Sven och Danielle imorgon, det ska bli jättekul men ojojoj vad jag kommer sakna Nils då. 

Sen dog "tant" Lizza 😥, vår granne som som bodde med Alf, Birgit och sin systerson Zebbe. Det var jättesorgligt för hon har ju alltid funnits där men hon blev 15 människoår och hade ett långt och fint liv. Nu får hon träffa sin pappa Chip igen och så slipper hon ha ont i benen och höra illa. Zebbe har fått sällskap av lilla pudel-Curry som är på "inackordering" så han har inte behövt känna sig så ensam i alla fall.

Jag har också börjat "hårdbanta" 😠. Man kan nästan säga att jag "går på helfart" och då fattar ni vad lite mat jag får!! Det var matte E som var dum nog att få för sig att jag skulle vägas och då upptäckte att jag vägde 3,5 kg!!!!!!!!! Min vanliga matchvikt är 2,95 eller möjligen 3,0 om jag inte har varit ute före vägningen 😋. Kan meddela att jag redan minskat 1,5 hg och senaste invägningen igår var 3,34 kg. Det konstiga är att jag inte ser ett dugg tjock ut säger matte. Vad är det för konstigt med det?? Jag ÄR INTE tjock vara välväxt 🙂.

Nu ska jag ut och se om jag inte kan hitta något ställe som luktar gott att rulla mig i så jag luktar som en riktig hund igen 🤪.

Slick på er alla från Bantar-Bonzo ❤

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan