21. jul, 2013

Jag ska bli östgöte!!!!

Njoff!!

NU ska ni få höra stora nyheter! Jag och Zorro ska bli östgötar!! Jag tror det är för att jag har kommit in på läkarutbildningen i Linköping 🤔 eller var det Zorro som kommit in?? Nej, absolut inte Zorro, han är en sån där liten pjuklarv och kan möjligen komma in på dagis men knappast något annat 🙂. Nu säger matte S att det är HON som kommit in 😮. Ja, vi får väl se men vi sak iallafall flytta till Linköping i slutet av augusti. Till helgen ska vi dit på ett prova-på-besök 😎. Då ska vi titta på flera lägenheter. Jag har bestämt att det måste finnas plats för en stor säng och så en trevlig kiss-runda i närheten. Matte tjatar om kaklade badrum och häftiga kök men det bryr jag mig inte ett dugg om! Badrum ska man helst hålla sig ifrån för där kan man bli våt 😮.

Appropå våt så har jag varit uti i båten nu flera dagar i rad. Jag kan tala om att det är ett klart överskattat nöje 😙. Om man inte är HELSKÄRPT hela tiden kan man bli VÅT 😮. Mina puckade småsyskon älskar att bli våta och Zessa hoppar i så fort hon kan och simmar 😮. Vilken liten korkskalle! Till och med min mamma gillar att simma, hon som brukar vara så klok annars. Men när vi åker hem är det bara jag som får sitta i knät eftersom alla andra är så våta att ingen vill ha dem i sitt knä 😀. Nej, jag säger som Falkstaff Fakir: Vattnet är ett farligt gift, vilket omger Visby stift. Så sant som det är sagt ( och nu var det jag som sa det 🙂). Jag brukar tillbringa tiden på ön och i båten med att vila. Ni kan se på bilden att det är lite rörigt och inte alltid lätt att kunna slappna av men jag gör så gott jag kan 🙂.

Vi ska bo på hotell i Linköping och när jag, matte och husse tittar på lägenheter ska matte E och mamma tävla i HTM. Det betyder heelwork to music vilket i sin tur betyder att man går fot samtidigt som man spelar musik 🙂. Matte E har bestämt att hon och mamma ska vara som små elefanter och gå fot till "Överste Hathis marsch" ur djungelboken. För all del, visst kan man tycka att de se lite elefantlika ut 🙂. Matte E kan inte hålla takten och mamma vet att det slutar med fot mellan benen och därför vill hon komma till det momentet så fort som möjligt eftersom det är först då man får godis! Man ser tydligt att det är en kamp mellan starka viljor 🙂. Det ska i alla fall bli jättekul med en utflykt till Linköping och själv ska jag dansa på söndagen, kommer bli kanon, jag rekommenderar ALLA att komma dit och titta 🤪. Det blir "HOT, HOT, HOT" det kan jag lova!

Nu ska jag sussa, blir nog en hård dag på havet imorgon med 😎

Slick på alla från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan