28. jul, 2013

Jag är bara SÅÅÅ bäst!

Njoff!

Idag har jag glänst mer än någonsin 😀! Jag VISSTE ju att jag skulle vara jättebra på att dansa även om en del avundsjuka typer påstod att jag var trög 😠. Men nu får dom äta upp sina onda ord minsann. Dom kan köra upp dom i.... ja ni vet var 🙂 för idag debuterade jag och matte S i officiell freestyle på tävlingar i Linköping. Vi åkte redan igår för min mamma och matte E skulle köra ett gå-i-takt program igår och matte S skulle titta efter en lägenhet åt henne, mig och Zorro.

Igår var det rätt trist först för vi andra fick bara sitta i tältet och titta när matte E och mamma tävlade. Men när de var klara hade vi kul! Först åkte vi till ett hotell som var ett säteri och hette Idingstad. Vi bodde i Mejeriet. Det var stengolv och förutom oss bodde en tysk blandras-schäferliknande tjej som hette Emma samt en svensk tax där. Zessa gillade inte det och skällde varje gång de rörde sig i början. Det gillade inte matte E 😋 så Zessa fick sluta med det. Sen fanns det hästar, kor och ankor. Ankorna gillade husse för han matade dem med våra majsstänger 😮. När han skulle gå följde alla ankor med! Sen var vi inne i Linköping och gick en lång stadspromenad så vi skulle kunna hitta till lite fina kissplatser framöver. Vi åt kvällsmat på en parkering och en tysk familj tittade på för att vi var så söta. Sen köpte husse, matte och matte thaimat som de åt på hotellet men jag fick inte smaka för matte påstår att jag fortfarande bantar. I förrgår åt jag upp Zorros mat när matte inte såg det, hon förundras över att jag inte går ner i vikt 🤪.

Idag var det min och Zessas tur. I första klassen hade det mage att regna BARA när JAG körde mitt nummer. Det gick rätt bra ändå, fick 22,55 poäng men domarna skrev på Zessas protokoll att hon var "dagens bästa vava" 😮! Då bestämde jag mig för att "nu jäklar"...

Sen körde jag och matte S nästan först i nästa klass och jag satte numret som ett smäck 🤪. Nu var det Zessas tur (otur) att köra i ösregn men det gick hyggligt ändå. Men JAG kom på tredje plats och fick uppflyttning! Dessutom kvalade jag in till Agria Freestyle Cup som är på Stora Stockholm 😎! Matte blev chockad över vårt fina resultat och jag tror inte hon har hämtat sig ännu! Nu måste hon ju börja träna 😀.

Kan berätta att mina två titlar nu finns i min stamtavla (RLD N och RLD F) och nu tänker jag ta min tredje titel i freestyle 😎.

Slick på er alla från Bonzo (ni kan kalla mig let´s dance-Bonzo)

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan