9. sep, 2013

Nu är jag östgöte och matte är en nolla!

Njoff!

Jag har inte dött om ni trodde det utan jag har bara blivit östgöte. Det har varit så mycket att göra med flytten att jag inte hunnit skriva alls!

Nu ska jag berätta hur det är i Linköping! Vi åkte först dit med en hel kärra full med alla våra möbler. Det var jag, matte S och Zorro som skulle flytta in på nya stället som heter Drabantgatan. Det är jättetrevligt. Vi har mycket större än vi hade i matte S lägenhet i Kumla. Nu har vi två stora rum, ett kök, en stor hall och så ett fint badrum där det luktade avlopp (jättegott alltså 🙂) tills husse rättade till en packning under badkaret. Efter det har det inte luktat något speciellt. Det bästa är vår nya jättestora säng 🤪. Den är minst dubbelt så stor som Matte S förra säng och nu har jag en hel säng alldeles själv om jag vill 🙂. Men det vill jag inte för jag vill trängas med matte S och ligga under hennes täcke för det är varmast och mysigast.

När vi flyttat in blev matte S nolla 😋. Då måste man se ut sån som hon ser ut på bilden 😙. Jag blev självklart inte nolla eftersom jag ALLTID är bra men Zorro är en riktig nolla också. När man är nolla (eller om man bor med en nolla) kan man få besök av en Fadderist mitt i natten! Fadderister är hemliga personer som aldrig skrattar. Vi fick inte besök eftersom vi har portkod fast jag borde ju lagt ut koden här så Fadderisterna hade kunnat se den! För det verkade jättekul att få besök av Fadderister för de lekte till exempel kurragömma mitt i natten hemma hos nollor. Det hade jag jättegärna velat 🤪.

Idag har Matte S jag och Zorro varit på brunch i Botaniska trädgården med nollorna som plötsligt nu påstår att de inte är nollor längre 😮! Hur ska dom ha det? Dom får väl bestämma sig! Frågar ni mig så kommer dom att vara nollor ett bra tag till 😀. Det var jättefint väder och 24 grader varmt.

I onsdags åkte matte S, Zorro och jag tåg till husse, matte E, mamma och gullesyster Zessa i Kumla och sen åkte vi allihop i fredags till Uppsala för att disputera. Det låter som något man äter men det var det inte. Vad det var vet jag inte riktigt men mamma skulle skriva om det på sin blogg så om ni absolut vill veta får ni läsa det där 🙂. Efteråt åkte vi allihop hem till Linköping och drack champage mitt i natten🤪. Sen jag sov hos husse på natten så han inte skulle känna sig ensam.

Dagen efter firade vi matte S födelsedag med det lilla av tårtan som blivit kvar efter disputationen. Hon fick paket av oss. Det var samma papper på alla paket. Matte E fick också ett paket och det var samma papper på det också! Jag tror husse knyckt det i någon affär!

Nej nu ska jag sova och drömma om att leka kurragömma mitt i natten.

Slick på er allihop från bästaste Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan