2. okt, 2013

Livet i Linköping eller livat i Linköping!

Njoff!

Förra helgen åkte vi tåg till husse, matte E, syrran och mamma i Kumla. Vi har en "dra-maten-väsk-variant" som det är meningen att jag och Zorro ska sitta i men matte brukar packa den smockfull med andra saker så det slutar alltid med att det möjligen går att trycka ner Zorro på toppen och jag får gå brevid eller i värsta fall sitta i en pytteliten ryggsäck där man måste hålla in både mage och svans om man ska vända sig 😮. Sen shoppade matte loss på IKEA i Marieberg och det slutade med att vi fick ta stora Volvon när vi skulle tillbaka hem till Linköping. Den var helt fullpackad och jag blev tvungen att sitta i en oskön väska på golvet i framsätet. Husse skickade med en säckkärra så när vi kom hem packade matte in allt med hjälp av den.

Sen satte hon och Zorro igång att montera ihop ett skrivbord 🙃 (nästan mitt i natten!). Jag tyckte det verkade för enkelt för mig, bruksanvisningen kunde en valp ha klarat av, så jag la mig i soffan och sov istället. "Säg till mig om ni får problem" sa jag till matte innan jag slaggade in.

Sen har matte åkt som en skottspole fram och tillbaka till IKEA. Ett tag trodde jag nästan att hon börjat jobba där 🙂. Så nu har vi monterat ihop en byrå och en sänggavel också. Zorro är jättetrött på att läsa bruksanvisningar säger han 😋. 

Vi cyklar nästan alltid när vi ska någonstans (det kan ni se på bilden). Att ha bil är bara bekymmersamt har vi märkt. En dag förra veckan satt det en lapp på bilen när vi kom dit. Matte trodde det var böter men det var en lapp att en hade backat på bilen så registreringsskylten gått sönder. Elände, matte fick skicka bild på det till husse som sa att det måste nog bli ny skylt. Dagen efter satt en ny lapp på bilen. Matte trodde någon mer hade kört på bilen men det var böter ! 700 kronor som vi måste betala för att det var någon fånig "zon" fast det inte stod ett dugg om det på den gatan 😠. Jag var rädd att matte skulle dra in det på min mat så när vi var ute och gick stack jag in i en fårhage och försökte äta ur fårens ho för att spara pengar men det var jättesvårt att nå upp!! Då sa matte att jag inte behövde betala med min mat utan det fick gå på sparkapitalet 🤩. 

Den här helgen hade vi fest i lördags och då var Mikaela och Emelie hos oss. Dom ska också bli doktorer precis som jag! Mikaela har en papillon och hon gillade oss jättemycket ❤. Vi gillade både henne och Emelie. Matte var utklädd till indian och mitt inatten när Zorro och jag tyckte att det var sovdags gick de alla tre till en sjuk(HU)sfest. HU står för hälsouniversitetet om ni inte vet det. Det är där Zorro och jag läser 😎. 

Nu orkar jag inte skriva mer för vi håller på och läser en jättetråkig bok om cellen, jag tror jag somnar alldeles strax!

Slick på er alla från doktor Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan