22. okt, 2013

Har jag haft semester?

Njoff!

Jag och Zorro har varit hos matte E och husse i flera dagar. Jag vet inte om det kallas semester 🤔. Det började med att vi åkte tåget till Kumla med matte. Zorro, som har damp måste sitta i väska för han kan inte vara still på tåget. Han far upp och ner hela tiden och ska hälsa på ALLA 🙂. Kommer det på en annan hund nästan han ylar av glädje trots att det oftast är en i mitt tycke smådum luns-hund. 

Själv uppför jag mig exemplariskt och får då sitta i knä 😀. Jag hälsar på alla trevliga människor inklusive konduktören. När vi kom fram gick vi till jobbet. Jag trodde vi slutat där men tydligen får vi rycka in som någon sorts extrapersonal då och då. Mamma och Zessa var där och jag pussade Zessa ordentligt och tvingade henne leka en lång stund. Man ska ju vara artig mot gäster så jag tyckte hon kunde bjuda till lite. 

På torsdagen åkte matte iväg med BullareRevyn på revyfestival i Örnsköldsvik. Jag kunde gott fått följa med! Jag var ju med i vintras på repetitioner och jag var JÄTTEBRA! Det tyckte ALLA (som hade bra smak ialla fall 😙)! Vi andra åkte till Fjällbacka på kvällen. Vi kan inte åka på någon normal tid för husse måste först spela 😎. Först spelar han altsax i Kumla Blåsorkester och sen spelar han tenorsax i storbandet Lilla Snälla. Det är väldigt vacket och vi brukar sjunga med när han spelar. Elaka tungor påstår att jag inte kan hålla tonen men att min mamma är jättebra på det 😠. Jag är VISST bra men jag har inte tränat lika länge som mamma, hon är ju jättegammal, 7 år!!!! Ni kan höra vad bra jag är på videon här ovanför 🙂. 

Iallafall kommer vi fram mitt i natten och då eldar vi och äter. Det är trevligt och jag sover framför brasan.

Vi var i Fjällbacka hela helgen och på söndagen åkte vi till Töreboda där jag, mamma och mina småsyskon var servicehundar på sjukhemmet när vi hälsade på mattes farmor. Alla tanter som bor där älskar oss och vi brukar visa konster för dem. Mest gillar de när mamma vinkar 😉. Jag visade min nya supersvåra konst "OM" som är när man backar i en ring runt matte. Zessa visade hur man slickar flest tanter på kortast tid 😀 och Zorro stod på bakbenen och vinkade hela tiden. 

Sen fick vi jobba på hela veckan i Kumla så det är väl tveksamt om man verkligen kan kalla det semester! Matte kom tillbaka på onsdagen så då var det iallafall slut på semestern för då fick jag börja träna en massa saker igen 🤪.

Om jag orkar ska jag skriva in resultaten från när vi var i Kungsör och tävlade imorgon men nu ska jag sova 😀.

Slick från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan