27. feb, 2012

Det vackraste jag vet...

Njoff!

Jag funderade länge över vad jag skulle sätta in för någon bild den här veckan. Det fanns en del att välja på, massor av kort på mina tre syskon till exempel. Till slut bestämde jag att ta ett riktigt vacket kort och då fanns det inte så många att välja på längre 😋. För att få till det underbara kortet ni nu ser (som av en tillfällighet föreställer mig) fick jag först klippa bort lite ovidkommande individer runt ikring. men efter det blev kortet i det närmaste perfekt!

Livet är toppen nästan jämt och jag ägnar stor tid åt att vara lekledare. lite tröttsamt är det men Zessa har fattat hur man gör iallafall. Ibland klagar hon på att hon är för trött för att leka men det tror jag inte på! JAG har ALDRIG varit för trött för att leka. Jag tar då kaninen och trycker helt enkelt in den i munnen på henne så hon kan dra i den. Ibland tar matte E upp henne då och säger att hon behöver vila 😮. Hur gammal är hon undrar jag, 95 år kanske! Då för jag försöka få fart på Zorro. Han är trögare och slänger sig på rygg nästan direkt, matte säger att han har sån respekt för mig. Det är kanske efter att jag fick läxa upp honom ett par gånger när han försökte mopsa sig. Han är roligare ute faktiskt för då kan vi jaga varandra. Idag sov vi alla tre i fårskinnskorgen efter att vi lekt, jag funderade på att lägga in det kortet.

Igår lekte jag också med min andra syrra Siri som har flyttat till Lusi och Carro. Hon luktade bättre än någon av mina andra syskon (Siri alltså, inte Carro, fast hon luktade också bra). Fast Siri verkade vara lika klen som Zessa (kan vara något ärftligt??) så efter vi lekt jättemycket sa matte E att Siri inte orkade med mig längre och så fick jag gå in😠.

JAG orkar precis hur länge som helst! När jag tänker efter har jag nog aldrig varit riktigt trött. Därför ska jag och matte S börja på danskurs i maj, jag tror det hette freestyle och så ska jag börja på rallylydnad. Det sista låter lite tveksamt, jag tror jag kommer älska rally-delen men det där med lydnad gör mig lite betänksam. Jag tror inte lydnad är något för mig. Det är såna som mamma som gillar sånt. Till exempel så snurrar mamma åt höger när matte säger "snurra" men om hon säger "vänd" snurrar hon åt vänster 🤨. Jag vet inte riktigt vad det ska vara bra för!

Nu ska jag snurra upp till husse och lägga mig, inte för att jag är trött utan för att det är mysigt! Slick på er alla från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan