2. feb, 2014

Vad jag tycker om nederbörd i allmänhet och snö i synnerhet

Njoff!

Nu ska jag berätta hur det är med sånt som kommer uppifrån 🙂 och vad jag tycker om det. Och då menar jag inte EU direktiv och såna tröttsamma saker utan mera konkreta saker som man kan ta på! Alltså SNÖ! 

Om snö tycker jag att den är helt okey när man ligger inne i soffan och tittar på hur den vräker sig ner utanför fönstret. Då kan den vara riktigt bra för husse brukar tända en brasa och ibland för man ett extra ben därför att det är så ruggigt ute så vi myser riktigt inne istället.

Men plötsligt så förändras situationen helt och någon (MATTE 🤪) får för sig att vi ska gå UT!!! Vilken idiotisk idé!! Vad ska det vara bra för undrar jag? Då säger matte att man måste ut och kissa och i värsta fall får hon för sig att man behöver MOTIONERA 😮! Jag kan berätta att jag klarar mig alldeles utmärkt utan motion, jag vilar mig i fin form och jag kan berätta att den är toppen (formen alltså 😎)! Vad gäller kissandet kan man gå nedför trappan och så fort man kommer utanför dörren kissar man och så är det dags att gå in igen.

Husse gillar inte när man kissar precis utanför dörren, ser ofräscht ut påstår han. Matte E säger att det är fötbjudet att pinka på grindstolpar, brevlådor och blomkrukor men jag tror att hon har hittat på den regeln själv 😋 för jag har aldrig hört det någon annanstans. 

Ibland, som igår tvingades jag ut och det kan väl vara lite ball att springa ett tag men raskt gör sig snö-helvetet sig till känna. Tog bara en liten stund och så hade jag jättesnöbollar på bröstet, under svansen och under magen. Kunde knappt gå. På bilden ser ni några mindre varianter på bröstet. Titta på dem och fördubbla storleken så vet ni hur de som satt fast i baken såg ut 😠.  

Matte och matte tyckte det var ett snyggt kort med all is men jag har svårt att uppskatta is 😙. Ganska onödig enligt min mening, kan faktiskt inte hitta på en enda bra sak med is mer än att den blir vatten när den smälter. Tacka vet jag vatten! Fast bara att dricka förstås 🙂. Om den kommer uppifrån kallas det regn och det gillar jag inte heller. Faktum är att jag har svårt att säga vilket jag tycker sämst om, regn eller snö. Måste jag välja blir det nog regn, ja eller snö 🤔, jag får fundera på det.

Jag tar och funderar under täcker inne i värmen tror jag. Om matte vill jag ska gå ut låtsas jag sova så hon inte vill väcka mig 😀.

Slick på er så länge från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan