23. feb, 2014

Att jag ska vara så otroligt bra!!!

Njoff!

Igår var vi på en jättetråkig tävling! Den var otroligt tråkig för jag fick inte vara med 😠. Det berodde på att jag var FÖR BRA! Jag tycker att det är dom dåliga (som mina småsyskon till exempel) som inte borde få vara med 😙. Först åkte vi bil och när vi kom fram till ett stort ridhus fick Zorro och Zessa följa med in men inte jag och mamma. Vi fick vara kvar i den trista bilen. Mamma var nöjd med det för det regnade ute och hon avskyr regn. Det var för all del ganska bra i bilen för matte hade värmt våra "värmedynor" så vi hade det varm och gott men jag förstod att om man var med inne i ridhuset så fick man säkert godis 🤪. Man kunde sitta och titta på massor av hundar och en och annan häst från bilen om man hade lust. Det hade inte jag. 

Sen kom matte och gänget tillbaka och då hade Zessa tävlat klart. Hon hade gjort en dundermiss och matte E hade också gjort en dundermiss så de hade fått minus 20 poäng i ett enda svep! Konstigt nog som genom ett under hade de ändå klarat kalificerande resultat (som är minst 70 poäng av 100) så Zessa var jättenöjd (hur man nu kan vara det när man gör "sitt" istället för "stå" 😮) för hon hade fått 3 ben och 50 bajspåsar i pris 🙃!

Matte hade då fått för sig att vi alla skulle ta en promenad! Det var en korkad idé, alla blev genomleriga och hela bilen blev lerig. När vi äntligen kom tillbaka till bilen tyckte jag det var riktigt skönt att krypa in eftersom alternativen var klart sämre. Vi fick vänta på att Zorro skulle bli klar och han var jättemallig när han kom tillbaka. hade fått 94 poäng av 100 🙂. Men han fick inget pris för vi var tvungna att åka hem. Matte lovade att han skulle få ett ben på kvällen som tröst. 

När vi äntligen kom hem var vi tvungna att bada allihop!! Med shampo och balsam och hela baletten😮. Matte E hade köpt 12 flaskor shampo och 12 flaskor balsam bara för att komma undan en fraktavgift så det verkar lite som om vi kommer tvingas bada oftare nu 😠. Fast husse hjälper nog till, han brukar också använda vårt shampo. Säger att det förmodligen med tanke på priset är ett mycket bättre shampo än de andra vi har 😀.

Eftersom min syster Zessa är det sötaste som finns, trots att hon är så korkad 🙂 så får hon vara med på mitt kort idag. Strax efter kortet är taget så pinkade min knäppa brorsa Zorro på blommorna så nu är de väl gula 😙.

Slick från Bonzo som är för bra för tävlingar under elitnivå (tror jag det var) 😀

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan