25. mar, 2014

Visst har jag tajming!

Njoff!

I lördags var jag på tävling i Motala. Det var lite konstigt för det stod att det var tävling i Linköping men vi åkte till Motala och där var Linköpings HU fast det var i Motala 🤪🤪!

Först satt jag och väntade i flera timmar eftersom jag återigen var FÖR bra. Jag tog tillfället i akt och passade på att sova min skönhetssömn. Inte för att det behövs men det är ju aldrig fel att putsa lite extra på det perfekta 😋. 

Under tiden svassade min lillebror runt, gjorde sig märkvärdig och kom tillbaka jättemallig eftersom domarna sagt att han var sååå bra! Han visade upp en rosett som han fått för sin prestation och dessutom en jättepåse med godsaker. Jag tyckte inte han var så speciellt annorlunda än hemma i köket men som Vanheden i Jönssonligan säger "huvudsaken är att du är nöjd själv". 

Efter lunch började de "riktiga" tävlingarna och jag kan rapportera att jag var heelt fantastiskt bra. Jag var helt enkelt bäst 😀. Det tyckte inte domarna!!!! Har de fel på synen eller....? Charlie var ofin nog att skriva att jag inte var med på noterna riktigt 😮 och Erika hade mage att skriva att MATTE hade en grym timing men att jag inte satte tajmingen 😠. Hon ska få för tajming! Nästa gång ska jag räcka ut tungan åt henne 😋. Här ovanför kan ni iallafall se vilken fin rytm, musikalitet och tajming jag har och nästa gång tänker jag VINNA!

Husse var hemma i Linköping när vi tävlade för matte hade ordnat ett litet trevligt jobb åt honom. Vi hade nämligen stopp i avloppet i köket 😙. Jag tror husse trodde att det var en enkel match att fixa (för husse var ju en gång i forntiden rörmokare) men då känner han inte matte för det visade sig vara ett jättestopp som inte var löst förrän 5 timmar och ett nyinköpt rensband senare. Om husse trodde han skulle få vila efter det trodde han fel för då var det dags för golvet på balkongen 🙂. Matte S hade gått med i "Verkstadsklubben" i vår bostadsrättsförening för att få tillgåmg till en såg (snacka om att vara snål och inte ha råd att köpa en egen). Husse var väääldigt skeptisk till att matte skulle använda bandsåg, cirkelsåg och diverse andra sågar utan baskunskap om dem så han tog över sågandet och nu har vi ett jättefint golv på balkongen 😀. Jag tror personligen att det var mattes plan ända från början 😎, smart som hon är! 

 

Nej, nu ska inte jag störa längre, jag förstår att ni vill njuta av videon. Själv ska jag ta en liten tupplur under täcket.

Slick från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan