8. mar, 2012

Skönhet kommer utifrån??

Njoff!

Matte E har varit lite oigenkännbar (vilket toppenord 🤪) senaste vecka. Det beror på att matte S gjort massa hål i hennes ansikte så hon ska bli vacker (vackrare enligt henne själv). Det kallas "fraktionerad laser" när man gör såna hål och då blir man alldeles röd och ser lite tjock ut först. Sen försvinner en del av rynkorna man har!!!! Fast det tar ett tag så man får inte ha bråttom 😙. Matte säger att det blir bara bättre och bättre i ett halvår (f-n tro´t som morfar brukar säga). Hon tycker själv att hon redan är lite vackrare 😮. Matte S sa att hon var tvungen att göra det eftersom hon var dålig reklam för mottagningen annars. Matte S sa att man kan inte vara helt full av rynkor själv och så jobba jättemycket med rynkminskning på andra och dessutom spruta Restylane mot rynkor. Matte E var väldigt tveksam först men sen bestämde hon sig väldigt plötsligt. Det var så plötsligt så hon hoppade över en riktig bedövning som alla andra får, tog bara lite salva en kvart och sa sen till matte S att sätta igång! Hon skrek bara lite 🤪! Själv har jag inga rynkor alls så jag behöver inga hål någonstans. Fast jag känner ett par rynkiga polare som kanske borde perforeras!

Matte S har bråda tider just nu, idag fick hon ta hand om en ny medarbetare på mottagningen! Ni kan se honom här på bilden på Kvartersdoktorn på facebook 😀. Och när ni ändå går in på den sidan och kollar kan ni passa på att gilla sidan för då kan ni vinna ett promenad/löpband som lottas ut om 500 personer gillar sidan under 2012! Ett sånt promenadband har matte S. Både mamma och jag kan promenera på det om det är ruskväder ute! Morfar har också ett, han har sitt under sängen men tar fram det varje dag och går. Eftersom jag inte fick visa något kort på matte E´s rynkor blir det ett på mamma när hon går på bandet istället!

Nu är det dags att natta, slick på er alla från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan