12. jul, 2014

Allt detta vatten!

Njoff!

Nu är det ett evinnerligt badande här hos oss 😮! Jag försöker i det längsta undvika allt som har med vatten att göra men eftersom det varit så varmt (skönt!!!) senaste dagarna har matte fått för sig att vi trivs med att få en kall avrivning. Man fattar vad som är på gång redan när vi går ner till sjöboden och alla MÅSTE gå ut på bryggan. Då ska vi åka båt och det slutar alltid med ett bad på något stenigt ställe.

Igår var vi alla utom husse ute vid Lökholmen. Han slapp bara för att han brutit flera revben och inte kan röra sig. Alltså kunde han inte komma i båten utan beordrades sitta i en stol och vila sig hemma. Ingen tror att han gjorde det 😙! Först plaskade vi (inte jag) med tassarna i vattnet. Sen ramlade Zessa i och tvingades simma iland och då fick hon godis och uppmuntrade tillrop 😮. Då ramlade hon i en gång till den lilla drullan och fick givetvis godis igen! Då fick matte S den briljanta idén att vi alla skulle ha flytväst och sen simma från båten och in till land. Jag försökte se ut som en del av graniten men matte upptäckte mig förstås 🙃. Föralldel var det väl skönt att bli lite sval, bara man inte blivit så våt på samma gång. För att inte förstöra min tuffa image satte jag in en bild på Zorro som simmar istället för en på mig.

Värre kommer det säkert att bli för idag köpte matte E en segelbåt 😮. Inte kan hon segla heller, hon har bara seglat två gånger någonsin. Första gången var på ett segelfatyg som hette "Lady Ellen". Den hade full besättning men matte E klättrade upp i masten, balanserade ut på en smal lina 10 meter över marken och satte märsseglen. I och för sig modigt men absolut ingenting som talar för att man klarar att segla själv. Andra gången var på Klaipeda Universitets 2-mastare, också den med full besättning och mattes insats bestod i att sitta runt masten med ett gäng forskare från Oxford och dricka öl (öltunnan hade surrats vid masten). Tveksamt om det kan räknas som att segla 🤔.

Båten är i allafall jättesöt, väldigt liten och osänkbar! Husse tyckte vi skulle döpa den till "Snabbköpet" eftersom matte var och tittade på den vid 3-tiden och köpte den vid halv 4. Matte E föreslog "Titanic" eftersom den är osänkbar men matte S sa att hon fick dåliga vibbar av det namnet så den är odöpt än så länge 🙂.

Imorgon ska vi på agilitytävling med dubbla klasser! Tror någon att jag tänker köra 4 race i tropikvärme? Glöm det säger jag bara! Fast nu sa matte något om leverpastej 🤪, kanske, kanske kör jag då! Jag får se, bestämmer mig imorgon och återkommer med resultat.

Bäst att natta nu så man orkar upp.

Slick på er allihop och extra många slickar till Siris matte Carro som fyller år idag ❤ från vattenmannen Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan