22. aug, 2014

En sorglig dag

Njoff!

Idag är det en sorglig dag för idag har min, Zessa, Zorro och Siris fina goa pappa Gaston dött. Han var bara 10 år gammal men fick en tumör i huvudet och då kan man inte leva längre .

Han var världens bästa pappa och skickade fina presenter till mig. Jag ska aldrig glömma honom ❤. På bilden ser ni pappa och matte S, den är från när mamma och pappa träffades första gången ❤.

Matte säger att jag och Zessa är mest lika pappa till sättet. Vi är väldigt snälla, älskar barn, gamla och alla andra också 🙂. Lite sävliga och älskar att sova länge på morgonen. Personligen tycker jag inte att man bör göra något ansträngande före klockan 12. Vet inte om jag gillar att bli kallad "sävlig" 🤔 jag skulle vilja säga att vi tänker efter ordentligt innan vi tar stora beslut! Kanske är Zessa alldra mest lik pappa för ALLA gillar Zessa! Om vi andra skulle få välja vem vi vill dela transportbur med så skulle ALLA välja Zessa och ALLA vill helst leka med Zessa.

På sjukhemmet älskar ALLA Zessa mest för hon är mest "servicehund" av oss alla. Zorro kan inte sitta still mer än högst 20 sekunder, mamma klarar kanske en minut men vill absolut inte bli klappad på huvudet och själv är jag "nästbäst" men efter så där tio minuter i rullstol så tröttnar jag.

Zorro är däremot den som liknar pappa mest till utseendet. Tyvärr avskyr Zorro utställningar efter att en italiensk farbror lyfte honom i huvudet på hans första officiella utställning när han var 9 månader. Det är synd för Zorro är jättesnygg och har en genuin chihuahua mentalitet, tuff, orädd, nyfiken och väldigt snäll. Väger 2 kg prick. Dessutom är han jättesmart precis som mamma och lär sig nya saker på nolltid 🙂.

Han är den enda här som har papper på att han är snäll för efter att han bet den italienska farbrorn på utställningen (ja, han bet honom för han blev så överraskad) blev han tvungen att "göra en provutställning" för en av SKK´s utvalda domare. Hon tyckte han var toppen och kunde inte förstå varför någon trott han var argsint. Hon tyckte att man borde märkt det direkt att han bara blev överraskad. Men eftersom han inte gillade utställning efter det tyckte hon att han skulle slippa det och bara tävla i annat som han gillar. Så nu tävlar han i rally, agility och freestyle och är jättebra men nog är det lite synd att han inte gillar utställning iallafall.

Själv kan jag tävla i ALLT och har ett flertal gånger fått veta att jag har en mycket trevlig mentalitet på utställning och den har jag ärvt efter pappa. Jag har dessutom överraskat alla med att på TVÅ agilitytävlingar i rad nu gjort nollade lopp (det finaste man kan göra, dvs inga fel alla). Matte är så chockad att hon inte riktigt har hämtat sig än 🙃.

Nu ska vi ha en tyst minut för pappa Gaston och matte E ska tvätta ansiktet med kallt vatten eftersom hon gråtit så. Vi tänker under tiden särskilt på pappas matte Yvonne och skickar många pussar.

RIP pappa Gaston, vi glömmer dig aldrig

från din älsklingsson Bonzo, Zorro, Zessa samt mamma Sandie

Kommentarer

Yvonne Kiander

22.08.2014 12:20

TACK, ni är så goa och jag älskar er alla. Att få följa er på era äventyr är så kul. Kramisar och pussar på nosen.

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan