19. mar, 2012

Våren är här

Njoff!

Vi har börjat träna agility nu igen. Det är jättekul och jag tror att jag kommer att bli bäst iår. Mina korkade småsyskon fick också vara med. De skulle springa genom tunneln men tror ni att de fattade det? Nej, de sprang vid sidan av ända tills matte och matte tog fram kycklingstången. Då gick det plötsligt riktigt bra! Undrar vad det berodde på 😋.

Sen visade sig Zorro ha en oväntad talang för slalom och var jätteduktig! Ja, inte som jag men ändå. Zessa fortsatte att vara korkad och påstod att prinsessor inte behöver göra sådana saker. Jag jagade henne ett par varv på agilityplanen så hon skulle bli uppvärmd.

Matte har anmält mig till en kurs som heter "antijaktkurs" 😮! Den håller på en hel helg och enligt matte får man träffa riktiga kaniner och annat störande men man får inte jaga!!! Verkar vara en urtrist kurs, kaniner SKA jagas (alla ska jagas) jag tror dom gillar det! Jag älskar att jaga.

Matte S har varit lite nere för att hon är singel igen. Själv tyckte jag det var skönt eftersom jag inte gillade Hoffa. Usch, nu var jag elak förstås. Men det är ju sant. Matte säger att man ska säga sanningen. Matte E sa att hon får ragga upp någon med chihuahua istället. Då sa matte S att det inte finns någon singelkille med chihuahua som inte är bög (eller sa hon hög?? jag vet inte riktigt). Kan det vara så??? Alltså om ni känner någon snygg, heterosexuell (vilket skumt ord), singelkille med (eller föralldel, för min del gärna utan) chihuahua kan han komma förbi och hälsa på mig och om jag tycker han är ok kan jag presentera honom för matte S.

Oj vad mycket bestyr jag verkar få nu, bäst jag vilar upp mig om det blir många svar.

Slick på nosen från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan