8. okt, 2014

Hur kul är en promenad?

Njoff!

Matte tycker utflykter och långa promenader är det bästa som finns (verkar det som iallafall) och nästan varje dag tvingas jag gå och gå och gå 🙂. Ibland kan jag tycka att soffan är ett mycket bättre alternativ. Ganska ofta tycker jag det om jag ska vara ärlig. Ni vet, man kan bli sjuk av för mycket frisk luft! Det såg jag flera stycken på TV som blev. Dom var ute och gick på ett berg (jag tror det hette Mount Everest) och då sa dom att de blev sjuka av luften 😋. Jag tror det var för att den var föör frisk 😀.

Själv kan jag kanske inte påstå att jag blivit sjuk direkt men jag har iallafall blivit VÅT en massa gånger! I lördags blev jag jättevåt för då var vi på en långutflykt (längre än de vanliga långa 🤪) och på vägen stod det plötsligt 200 kor (matte sa att det var ungefär 200, själv räknade jag inte). Matte gillar inte kor alls och kor gillar inte mig och Zorro så matte bestämde att vi skulle gå en "annan väg". Den vägen gick genom en ruskig snårskog och plötsligt kom vi fram till ett jättestort dike. Det fanns en bräda att balansera över på men den var jättesmal. Matte gick först över och tänkte sen hämta en bräda till en bit ifrån så att jag och Zorro kunde få gå på två brädor. Men jag kände mig säker på foten och traskade över den första brädan 😎. När jag var mitt på VIPPADE den dumma brädan och jag ramlade i 😠! Jag blev så sur att jag bestämde mig för att inte röra en endaste tass utan stod kvar mitt i diket på en plats där jag bottnade bra. Zorro ramlade i sekunden efter mig men han bara simmade över till andra sidan och tog sig upp. Matte fick krypbalansera ut på brädorna och hiva upp mig och jag var jättevåt och smutsig. Då längtade jag ännu mer efter soffan 🙂!

Ibland är vi många på våra promenader. Som mest i veckan var det 7 extra personer, alla barn som inte börjat skolan än 🤪. Man kunde tro att matte jobbar extra som barnskötare! Som tur är får bara min favvo Ella hålla i kopplet för hon har lärt sig hur man gör av matte. Ella var rädd för mig första gången jag träffade henne men nu är hon minsann inte rädd 😀. Hon är värsta hundtjejen nu och därför får hon många pussar av oss 😘. Ellas mamma ska bli doktor precis som matte.

Oj, nu hinner jag inte skriva mer för vi ska ut på PROMENAD 🤪!

Slick på er alla från bästaste Bonzo

PS jag tog och satte in en bild på det vackraste jag vet idag 😎

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan