30. mar, 2012

Smått och gott

Njoff!

Eftersom jag inte får sova ihop med syrran just nu så satte jag in en bild på hur mysigt vi har det. Jag är till höger! Kan förresten meddela att mina öron har rest sig nu säger matte E. Själv har jag inte sån bra koll på dem, vi har lite dåligt med speglar i min höjd. Syrran brukar tvätta mina öron, det gillar jag.

I söndags var vi på chihuahuapromenad. Det var JÄTTEROLIGT!!!! Jag älskade ALLA de andra hundarna. Och dom gillade mig med. Syrran tyckte grabbarna var lite "på". Då blev hon buren 😮, snacka om bortskämd. Bonzo ville bestämma över alla killar. Jag vet ju det innan så jag brukar lägga mig på rygg när han är på det humöret och det gillar han. Rocky och Melvin visste inte det så dom blev lite skraja! Fast då fick brorsan skäll och sen uppförde han sig. Matte kallar honom "Kingen av Kumla" då.

Bonzo och jag bor i matte S lägenhet nu. Där är trevligt och det är bara 50 meter till husse och matte E där mamma och Zessa bor. Bonzo tycker att det är för liten säng och att matte S sparkas för mycket när hon sover. Själv sover jag fortfarande "instängd" eftersom det finns misstänksamma typer som tror att jag pinkar eller bajsar inne annars.

Nu ska jag se om jag kan pinka någonstans där ingen ser det! Slick från Zorro

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan