25. dec, 2014

Sanna händelser från hösten

Njoff!

Eftersom jag inte skrivit på länge (vilket inte är mitt fel utan matte E´s) tänker jag nu berätta om lite smått och gott från hösten.

Först ska jag berätta om när matte S kraschade släpkärran 🤪! Det får jag inte tala om men jag tycker det är min plikt att berätta så ingen av er andra gör om samma dumhet 🙂. Jo, när vi åkte från Linköping var det jättehalt! Matte körde sååå försiktigt och var jättenöjd med att inte skadat något eller någon alls när vi kom fram till Kumla. Det var väldigt mörkt men matte E och husses bil var inte där så det fanns gott om plats för vår bil ansåg matte S som glatt backade in på gården. Då sa det PANG 😮 och smällde jättemycket bak där jag och Zorro satt! Kan man tänka sig, husse hade ställt släpkärran ovanför garage nerfarten, lite oväntat eftersom den stått i Fjällbacka i över ett år. Matte S backade rakt in i släpkärran som for ner i den lutande garagenerfarten och rakt in i cementsargen eftersom den inte klarade den snäva svängen på egen hand 😮. Matte S blev jätteledsen, speciellt eftersom det var Fars dag den helgen och vi åkt till Kumla bara för att fira den. Som ni fattar var det ingen vidare Fars Dags present och när matte E kom hem kunde hon inte fatta att kärran kunde åkt iväg så långt. Hon hade först tänkt att den bara kunde flyttas tillbaka men det var bara att släppa 😙, den stod som fastväxt och gick inte att rubba. Matte S åkte iväg till musikskolan för att förbereda husse på chocken (han tränade där). Till matte S förvåning tog husse det "som en man" och sa att det bara var en liten skada som lätte kunde repareras 🙂 vilket han också gjorde redan på Fars Dag 😀. Fast matte S fick köpa reservdelarna som behövdes i present 😋.

För 2 veckor sedan åkte jag, Zorro och matte S tåg till Stockholm. Det var kul fast lite trångt på tåget och för många trista stora hundar i vår vagn. Personligen tycker jag att hundar som väger över 5 kg bör sitta i bagagevagn 😀. Där bör också alla svarta hundar sitta, om de överhuvudtaget ska få åka tåg alltså! Vi åkte till Älvsjö och där mötte matte E, mamma och söta syster Zess oss på stationen. Sen gick vi till ett hotell som låg jättenära.Det var en helt okey säng på rummet och jag tog en bra plats i mitten med sjysst täcke till. Mina syskon och mamma skulle tävla freestyle på mässan, själv skulle jag göra min debut i avancerad rallyklass. Matte E hade anmält mig till det bara för att det var billigare än att anmäla medhavd hund. Så snål hon är! JAG ska behöva jobba bara för att hon är så snål 😮. Varken jag eller matte S hade tränat minsta lilla rallyskylt på hela året så när matte gick banvandring fick hon se flera av skyltarna för första gången 😀. Jag kan inte minnas att jag sett någon skylt överhuvudtaget förut och blev väldigt förvånad när matte plötsligt ville jag skulle gå fot på hö sida! Dessutom skulle man backa samtidigt 🙃. VEM har hittat på något så dumt undrar jag? Mamma skulle också vara med men hon dissade hela arrangemanget och kissade på mattan efter första skylten 😮😮😮! Kanske var det en bra idé men matte E blev jättesur!

Just nu tentaläser jag. Det är ganska trevligt, man kan ligga och vila på ett bra ställe och mysa samtidigt som man lyssnar på frågor och i bästa fall svar. Frukosten har däremot varit lite jobbig, jag fick en jättejobbig julklapp av matte E som man stoppar i frukosten i. Den fick jag för att jag är så överjordiskt smart och löst alla våra andra "kluriga-tänkar-matskålar" så snabbt. Jag tror det är något fel på den här, det tar en kvart minst och ändå kan det vara en liten godbit kvar!! Ni kan se på bilden hurjobbig den är.

Nu måste jag fortsätta med tentafrågorna men jag lovar att snart vara tillbaka 🙂.

Nospussar från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan