10. apr, 2012

Rapport från Bonzo

Njoff!

Vi har fått staket runt trädgården och det är toppen toppen! Vi springer värsta racet och blir jättesmutsiga. Ni kan se Zorro och Zessa på bilden, efter den dagen då kortet togs fick vi bada med shampo. Husse tar också vårt shampo FAST han nu VET att det är hundshampo. Han säger att hans hår blivit mycket bättre och dessutom luktar godare nu. Han är övertygad om att hundshampon är av högre kvalitet än människoshampon 😙. 

Jag har varit på antijaktkurs med matte S. Hon skulle bland annat lära sig att vara rolig. Jag kan berätta att hon var lite roligare än kaninbajs men inte roligare än ankskit. En bra skala tycker jag. Matte har sagt att vi ska köpa ankskit på burk för att hon ska kunna träna! Jag tycker det verkar onödigt att köpa. Jag vet ett ställe där det finns HUR mycket ankskit som helst. Förra sommaren var vi där på promenad och då rullade både jag och mamma oss i massor av ankskit och sen luktade vi JÄTTEGOTT ända tills vi kom hem för då var vi tvungna att duscha 😠. Vi fick också prova att inte jaga kaniner. Vissa deltagare blev helt till sig bara kaninen viftade lite på öronen! Den som ville fick ta med en kanin hem. Vi tog inte med någon för vi har harar att träna på! Idag satt det en hare precis utanför vårt staket när vi kom hem. Vi skällde på den och då sprang den iväg.

Nu ska jag gå med matte S och brorsan och sova, fast först ska vi titta på film sa matte.

Slick på er alla från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan