26. apr, 2012

Skottsäker!

Njoff!

Hoppas ni har läst om mig i chihuahuatidningen! Det stod om alla chihuahuor som gjort MH test (mentaltest alltså) i senaste numret. Och så stod det hur man varit på skottmomentet. Om man inte är skotträdd får man 1 och om man är så rädd att man nästan kissar på sig får man 5 🙂. JAG hade 1 för jag är inte rädd det minsta när någon skjuter. Det var bara 12 till som hade 1 och det var bland annat min pappa Gaston, min halvbror Mysen och min morfars bror Hugo. Så som ni ser är vi inte rädda för skott i vår släkt. Mamma är inte heller ett enda dugg rädd för skott men hon fick inte göra testen för att hon löpte då.

Idag fick vi en rådjursklöv av Alf. Det är ett avsågat ben av ett rådjur! Det låter läskigt och man måste ha det i frysen så det inte luktar 🤒. Matte tänker lägga spår med det säger hon. Jag undrar vem som är dum nog att försöka hitta det! Kanske min lillebror?

Just nu är det lite jobbigt eftersom jag inte får träffa min älsklingssyster. Dessutom har min lillebror fått en otrevlig vana att sova i sängen han med. Det blir trångt nu tycker jag! Fast han är söt när han pussar mig på nosen 💋. 

Jag sätter in en bild så ni ser vad roligt vi har när vi är på promenad och går förbi ankdammen. Jag ÄLSKAR att skrämma ankor!!!

Nu måste jag snabba mig till sängen så inte Snorren tar min plats.

Slick på er alla från Bonzo. 

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan