18. sep, 2015

Mat och sånt!

Njoff!

Idag hittade jag världens jättestora stek! Det var när matte S, jag och lillbrorsan var ute i Vallaskogen. Plötsligt låg den bara där! Den skrek ”ät upp mig” 🤪 och jag tänkte just ta mig ett riktigt saftigt bett när matte skrek som en galning. Hon påstod att det var fruktansvärt och sa att det var en nyligen dödad hare och att jag absolut inte fick ta den minsta lilla smakbit! Eftersom hon verkade så upprörd så lät jag bli 😎 och då blev hon alldeles till sig och jag fick belöning för att jag varit så duktig! Ibland förstår jag mig inte riktigt på matte 🤔!

Men man ska ju inte behöva gå hungrig så jag fick återgå till min vegetariska meny som består av blåbär, hallon och björnbär. Bäst är blåbären för dom är lättast att plocka 🙂. Både hallon och björnbär har stickiga grenar men jag har utvecklat en suverän teknik och plockar hur lätt som helst nu 😋. På bilden plockar jag hallon 🙂.

Annars har vi fått en ny grej hemma som matte är VÄLDIGT förtjust i. Det är en matapparat! Fast det är inte mat i den hela tiden utan bara ibland. Jag har kommit på att maten sammanfaller med när matte trycker på en liten knapp 😋. För att hon ska göra det måste man göra något bra och helst något som hon har bestämt. Häromdagen bestämde hon att man skulle dutta med nosen på en fånig boll som satt fast på en pinne! Jag bestämde mig för att utveckla övningen eftersom den var så ruskigt lätt så jag tog bollen i munnen och lyfte upp den. Den var mycket tyngre än man kunde tro så jag tappade den på tassen!! Det gjorde jätteont  för det var någon sorts järngrej i botten. Sen tyckte inte jag apparaten var jättekul längre men matte övertygade mig om att den var det bara jag gjorde som hon sa! Varför ska hon bestämma hela tiden? Jag tycker att vi ska rösta om saken och då kommer jag tvinga Zorro att rösta som jag och då vinner vi 🙂.

Zorro är lite mallig just nu för matte E har gjort en egen sida åt honom under hunddata. Där kan man se hur galen han är för hans BPH ligger där. Själv är han jättestolt över det och säger att det är ett av de vassaste BPH som gjorts av en chihuahua 😎. Som vanligt var Zorro jättebra på allt utom att visa tänderna. Han hälsar att den som vill se hans tänder får lämna in en skriftlig begäran i 4 kopior så ska han ta ställning till det. Förresten så behövde man inte visa tänderna på det där stället det var bara Zessa som gärna ville visa sina så hon gjorde det fast men inte behövde! Själv har jag så vansinnigt snygga tänder så jag visar dem gärna för vem som helst. Jag borstar tänderna varje dag, skrapar dem flera gånger i veckan och tar plaqe-off varje dag. Det kostar att ligga på topp 😀!

Nu ska jag underhålla matte ett tag och sen blir det lite skönhetssömn, inte för att det behövs men man vet aldrig vad matte får för sig att vi ska göra så det är bäst att vara utvilad 😀.

Slick på alla från Bonzo

Kommentarer

Yvonne Kiander

Hahaha finaste Bonzo du har det inte lätt

Många pussar på nosen gullet

.

18.09.2015 11:54

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan