21. maj, 2012

Bonzos busblogg

Njoff!

Jag kan många bus! Förra helgen var matte S alldeles röd i ansiktet när vi var på agilitytävlingen efter att hon hämtat mig på lite olika ställen i de tre första loppen. Hon fick pussar i vårt tält då så hon skulle bli gladare, det kan ni se på bilden. Sen var jag snäll i sista loppet och lunkade runt i ett halvsävligt tempo (så matte skulle kunna hänga med utan att bli trött) utan att göra ett enda fel. Konstigt nog vann jag inte iallafall, matte sa att det berodde på att jag inte sprang tillräckligt fort 😠. Jag tycker inte det finns minsta anledning att jäkta så. Jag har sett många polare som är jättestressade över att behöva jäkta runt banan som små illrar. Dom skäller hela tiden medan dom springer och verkar inte njuta av naturen och hindren ett enda dugg.

Jag fick en scafs av matte E och på den står det "Jag är inte döv, jag bara skiter i dig". Det gillar inte husse egentligen för han tycker inte att jag ska säga "skiter i". Zessa fick en likadan. Vi blir kanonsnygga i dem. Zessa är cool för hon jäktar heller inte. Ibland bestämmer hon sig för att INTE göra en sak och då sätter hon sig ner och går inte att rubba 😎. Då måste matte bära henne!! Så envis är iallafall inte jag! Idag bestämde hon sig för att INTE gå nedför trappan vid stationen. Det slutade förstås med att hon blev buren för tåget kom just då.

Jag åt på mattes nya midjeväska som hon har till vår träning häromdagen. Det var förstås inte meningen att förstöra den men hon hade lagt massor av godis i mittfacket och snört igen. Sen la hon den på bordet, ett högt matbord, men det hindrar ju inte mig. Jag tog mig upp via en stol och sen var det bara hennes eget fel att hon knytit till så jag var tvungen att tugga sönder snörningen och locket så jag kunde äta upp godiset. Jag gjorde det på bordet för annas hade bara mamma och mina syskon velat smaka 🤪. Det var ju inte mitt fel heller att matte satt en trist glasljusstake på bordet och att den hamnade på golvet ihop med duken. Man ska inte ha en massa pynt framme, det samlar bara en massa damm!

Nu är det dags att natta, vi hörs nästa vecka

Slick på er alla från Bus-Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan