30. maj, 2012

Jag tänker iallafall inte bada!

Njoff!

Om ni har saknat mig (och det är klart ni har) så beror det på att 123 som sköter hotellet (????) där där min blogg bor har varit utsatt för en dataattack 😠. Jag har försökt skriva i flera dagar men det har inte gått. Jag har iallafall haft det bra nästan hela tiden. Det har varit toppenväder och vi har varit ute hela dagarna. När vi gick galopprundan senast var det såå varmt så vi ville alla dricka vid dammen. Rätt vad det var vi stod där tog Zorro världens JÄTTEHOPP EN HEL METER rakt ut i vattnet 😮. Han var ju inte riktigt klok, jag tror han hade fått solsting. Matte S blev jätterädd och tänkte hoppa i och "rädda" honom men det behövdes inte alls för han simmade som en fisk fast det var första gången! Mamma har ju alltid gillat simma och bada så hon tog en simtur hon med. Zessa var jätteintresserad men tänkte inte bada själv men hon stod för nära kanten och plötsligt ramlade hon i 😙. Man kan lugnt säga att hon dök! Sen kom hon upp som en liten frustande säl och simmade iland så fort hon kunde. Hon hostade en lång stund efter men sa att hon minsann kunde dyka och att det varit med vilje 😎. Vi visste alla att det var en evig lögn 🙂. Då fick matte och matte för sig att JAG borde ta ett dopp också! Det kan ni fetglömma sa jag när de lockade och pockade. Jag bara ignorerade deras godis och tog lite hästskit som inte smakade koskit om man så säger istället. På bilden ser ni min galna bror Zorro simma!

När vi gick hem träffade vi en kopparorm. Den var vacker sa matte E men det såg jag inte för så fort jag tänkte titta närmare på den röt matte NEJ. Hon påstod att det var för att träna att inte gilla ormar. Jag vet inte varför man inte får gilla dem, jag skulle mycket hellre träna på "inte gilla svarta labradorer" eller "inte gilla gula golden retrivers".

Ikväll ska jag på dans igen. Matte är inte fullärd än utan måste träna mer. Själv är jag nästan ruggigt bra! Jag kan alla möjliga steg mellan ben och runt och lite allt möjligt. Dessutom är jag snyggast på kursen som i övrigt består av diverse klunsar som man kunde tro har 5 tassar. Nu säger matte att man inte får skriva så men jag skriver vad jag vill för det gör alla kändisbloggare och det är bra att reta upp några stycken och jag är faktiskt också kändis. Jag har ju varit med i en film! Jag frågade matte häromdagen när den har premiär men hon visste inte 😮. Vi måste ju åka limosin till premiären så nu får hon ta reda på det!

Slick på er alla men mest till min pappa som fyllde 8 år häromdagen från Let´s Dance Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan