7. jun, 2012

Jag hjälper till!

Njoff på er!

Matte S har packat i en veckas tid nu och idag (eller närmare bestämt inatt) åkte hon till Barcelona. Jag har hjälpt henne och häromdagen fixade jag hennes nya BH. En dyr röd sak som inte var helful bara vissa detaljer åtgärdades. Bl a hängde det 2 "bollar" i något svartspetsaktigt material framtill. Inte särskilt snyggt eller smakfullt enligt min mening så när matte var iväg på en fest i fredags åtgärdade jag problemet och numera finns inga bollar längre. Matte S blev jätteglad när jag fixat det, hon skrek högt av glädje 🤪! Av någon märklig anledning flyttade hon sen upp alla sina kläder från golvet till en stol! Det tyckte matte E var bra 🙂. Vi fick ett SMS för några timmar sen från matte S men det var på utrikiska så vi vet inte vad det stod. Det började med "Hola" iallafall.

När matte S är borta bor vi alla hos matte E och husse. Då får jag vara med den jag gillar bäst av alla, nämligen min syster Zessa. Hon är den bästa i hela världen och hon slickar mig på nosen och i hela ansiktet. Då slickar jag henne tillbaka. Vi brukar sova i samma korg och det finns ingen mjukare 😋!

Idag var Emilia som bor granne mittemot hos mig och lekte. Hon var ganska så smutsig i ansiktet så jag var tvungen att tvätta henne jättenoga så hon skulle bli ren. På Veckans Voff kan ni se ett kort av Emilia och oss. Mamma ville absolut att det skulle vara på hennes blogg bara för att hon var så snygg på kortet (mamma alltså 😎 fast jag tycker Emilia är snyggast jag)!

Vi firade nationaldagen idag. Då tågade vi med matte E och Kumla blåsorkester där husse är med och spelar från torget till Kumlasjön. Det var massor av folk men jag var snyggast. Jag hade min klövjeväska på mig och det hade mamma med. Snorren fick ha "Heja Sverige"-tröjan och Zessa hade en röd skaf som det stod "Liten men tuff" på. ALLA tyckte vi var både bäst och snyggast.

Slick på er allihop från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan