10. feb, 2016

Grattis på mig!

Njoff

Jag förstår att ni undrar hur jag har det. Jovars, finfint skulle man kunna säga 🙂. Jag ökar mina ägodomar stadigt och just nu har jag fem fastigheter. Dessutom fyller jag år idag 🤪GRATTIS jättemycket på mig. Vore det dessutom inte för gatukontoret i Linköping och kung Bore så hade allt varit på högsta topp. VEM är den hundhatare som har bestämt att trottoarer och cykelbanor ska beströs med något äckligt (salt?) som smälter snön och gör att det hela tiden fastnar isklumpar i mina trampdynor! Jag vägrar att gå under sådana förhållanden! Om min nya husse som vi kallar H-huss (mest för att han heter så 😀 ) är med så slipper jag gå för han är snäll och bär mig. Men om bara matte S är med MÅSTE jag gå! Fast hon tyckte synd om mig häromdagen och vi var faktiskt och tittade på tasskydd. Min storlek XXS var tyvärr slut. Men hon gav sig inte utan vi åkte Sverige runt efter skor och i Uddevalla hittade vi dem 🙂. Ni kan se i videon ovan vad jättefina de faktiskt är. Jag tycker de är okey men inte mer, man ska inte överdriva.

Vi går alldeles för mycket i stan nuförtiden. Det beror på att vi verkar ha fått ett boende till, lite mer centralt.

Det är ett trevligt ställe med bra säng. Lite trångt kanske ibland men jag brukar sätta tänderna helt lätt i tårna på den som sparkar mig i huvudet. Självklart inte hårt utan bara en markering så de passar sig fortsättningsvis. Annars uppför jag mig väldigt väluppfostrat och trevligt till skillnad från Zorro som har pinkat flera gånger på H-huss blomma som står på golvet. I och för sig kan jag också tycka att ett träd som står på golvet borde stå där för att man ska pinka på det men matte S gillar inte sånt så man får ju skärpa till sig. Som straff får Zorro ha ett kisskydd på sig. Det är jättesnyggt i äkta skinn och fleece. Matte E har sytt och designat det. H-huss som inte visste något om blomman tyckte synd om Zorro. Men det var tills han fick veta om blomman 😋, sen tyckte han inte lika synd om Zorro längre 😀.

Förutom detta trevliga centrala boende har vi våran lägenhet närmare sjukhuset där matte S, jag och Zorro bott sedan vi flyttade till Linköping, vårt hus i Fjällbacka som jag faktiskt räknar som mitt bästa boende eftersom jag är född och uppvuxen där och älskar att bara gå ut utan koppel eller andra restriktioner. Jag räknar också matte E och husses hus både i Kumla och Fjällbacka som mina hus eftersom jag bor där också ibland. Så ni märker att jag har det ganska bra men det är klart att det alltid finns en förbättringspotential 😎. Viktigast där är att våren kommer så vi slipper snö och skor. Näst viktigast är att matte S fattar att matte E har en väldigt fin tradition som går ut på att man varje kväll får ett ben 😀. Matte E säger att det är bra för tänderna och att hundar SKA tugga ben varje dag. Matte S har en konstig idé om att man ska BORSTA och SKRAPA tänderna 😮. Jag är helt säker på att matte E har mer rätt för hon har gått i skolan längre, 34 år om man ska vara noga (fast varför ska man det?).

Nu ska jag äta mitt födelsedagsben och ta en tupplur. Matte har beställt två nya saccosäckar till mig i present men dom kommer först nästa vecka.

Slick på nosen på er alla från Världens Bästa Bonzo 💋

Kommentarer

Yvonne Kiander

11.02.2016 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan