7. dec, 2011

Inlägget som försvann!

Njoff!

Nu är jag ARG 😠! Hela mitt blogginlägg försvann! Visserligen blev min supersnygga bild kvar men texten var också bra. Det värsta är att nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev! Jag misstänker att matte E tryckte på någon fel-knapp, men det erkänner hon inte.

Jag får väl börja med att berätta om bilden. Äntligen börjar jag få lite (med betoning på lite) glädje av mina småsyskon. Vi rejsade på agilityplan i helgen och det var faktiskt kul 🤪. Dom var ganska bra på att rejsa, särskilt Zessa. Jag jagade henne och sen fick hon jaga mig lite också. Jag behövde bara läxa upp henne en gång, sen skötte hon sig exemplariskt.

Matte S har bestämt att Zorro ska bo kvar hos oss 😮 vilket är lite förvånande med tanke på vilken gnällspik han är. Och jag ska berätta en hemlis, han är inte rumsren!!!! Men nu har iallafall han och Zessa börjat på lära-sig-veta-hut-kursen. Vi får se om det hjälper något, det märktes ingen skillnad efter första gången iallafall.

Jessie kommer att flytta till Carro och Lusi i Tanumshede. Hon flyttar strax före jul och bättre hem kan hon inte få för både Carro och Lusi är toppen. Lusi luktar dessutom ruskigt gott 🤪! Ja, det är ju inte så att Carro luktar illa, hon luktar också gott men inte lika gott som Lusi. Fast nu luktar hon nästan lika bra som jag om hon bara inte tvättat sig sedan jag pussade henne grundligt när vi sågs.

Nu får jag skriva mer nästa gång för vi ska ut och gå nu men jag tänkte bara säga till Yvonne att det är inget fel på vare sig din syn eller dator så du vet det!

Slickar från Bonzo

Kommentarer

Yvonne

09.12.2011 17:26

Det var ju underbart att jag kan se texten, började bli lite orolig, vill ju kunna följa dig o ligan på era äventyr

Yvonne

08.12.2011 18:17

Kan tyvärr inte läsa texten men på bilden ser jag att du blir anfallen av hulliganerna

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan