20. jun, 2012

Smart-Bonzo och Snygg-Zorro

Njoff!

Som ni säkert läst i mammas blogg har vi varit på tävling i Karlstad. Jag tänkte inte tillägga så mycket mer än att JAG var jättebra! Jag har bestämt mig för att bli jättebäst på rallylydnad. Det var helfestligt, stod en massa skyltar lite överallt på en gräsmatta. Man fick inte pinka på någon av dem för då åkte man ut😮. Jag hade personligen redan pinkat 17 gånger innan så behovet var inte trängande som man säger. En trevlig man som pratade skänska precis som min pappas matte bestämde. Matte S skötte sig riktigt bra, men det är klart till nästa gång får hon träna lite mer så vi slår mamma och matte E.

Zorro och Zessa var med på skönhetstävlingen också. Zessa var sur i flera dagar efteråt för att domaren dömt en annan tik före henne. Hon kommer aldrig mer att se åt den domaren och någon slick blir det inte tal om nästa gång! Zorro däremot den lilla sprätten går fortfarande och mallar sig för att han vann. Nu måste man ju säga att konkurrensen var ju inte mördande 😙 men en vinst är alltid en vinst säger han. Han fick en lekboll och tre rosetter, en lila, en rosa-gul och en ljusblå. Zessa fick en lila men hon ska pinka på sin har hon sagt 🙂.

Jag har också haft min första freestyle-uppvisning. Det skedde lite inoff på Tass-i Hand men matte E filmade och har lovat lägga upp en freestyle sida åt mig när hon hinner och då kan ni titta på dansen där. Jag hade valt riktig chihuahua musik. På slutet hoppar jag upp på en stol. En av mina kurskompisar, en jättestor italiensk mastiff tyckte det såg så coolt ut att när det var hans tur så gjorde han likadant fast han egentligen bara skulle stå med tassarna på stolen. Han såg ut som en elefant som försökte undkomma en mus 😀 och alla skrek av skratt eller om det var av förskräckelse 🤔.

Nu ska jag ta en tupplur för sen ska jag träna agility på vår bana i Fjällbacka.

Slick på alla från Smart-Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan