28. feb, 2016

Ruskigheter!

Njoff!

Nu ska ni få höra en riktigt ruskig nyhet! Jag ska börja på dagis 🤪!!!! Kan ni fatta vilken chock jag fick när matte S häromdagen sa att vi skulle åka ut på en liten biltur till ett trevligt ställe och vi hamnade på ett dagis 😮! Ja, inte bara ett utan vi var och tittade på två olika. Tydligen var det inte bara så att vi skulle titta och se om vi gillade dem och vilket vi i så fall gillade bäst. Matte sa att dagispersonalen ville träffa mig och Zorro också och se om vi passade på dagiset. Som om JAG inte skulle passa 😮! Att dom ville titta på Zorro kan man ju förstå men när det gäller MIG så ska dom bara vara glada om jag ens VILL titta åt deras gamla dagis. Dom ska se det som en ära om jag vill komma dit tycker jag 😎.

I alla fall så verkade dom justa på båda ställena och dom verkade förstå att det är en ära för dom att få ha mig på sitt dagis för både Zorro och jag var välkomna till båda två. Matte S bestämde efter en massa velande att ta det där Zorro och jag fick eget rum och man får ha lite egna grejer med sig. Jag har redan fått en ny saccosäck som jag ska ta med dit. Zorro säger att han ska satsa på sin charm för man verkade kunna få vara med i köket också. Zorro vill börja med en gång för han älskar redan att få så många nya kompisar.Jag tycker matte kan skicka dit honom redan nu för han är jättejobbig när han sitter på soffryggen och tittar ut genom fönstret och YLAR när han ser hundar utanför. Särskilt ylar han när Sofie, en jättesöt chihuahuatjej, kommer.

Apropå nya kompisar så har matte S fått för sig att det är bra att vänja sig vid nya kompisar så vi går nu flera gånger i veckan till en sorts rasthage under en timma då det är storhundsförbud där. Frågar ni mig kunde det gott vara storhundsförbud jämt 😋. Zorro är odräglig där också och ska hälsa på alla, leka med alla samt uppvakta alla tikar. En taxtik blev lite trött på honom sist men det bekymrar inte Zorro ett enda dugg. Själv är jag lite avvaktande fortfarande men för all del, sist var det några hyfsat trevliga typer där 🙂.

Nästa helg ska jag tävla. På lördagen ska matte E och jag promenera till musik, matte E har valt en av sina favoritlåtar ”Snoopy vs the Red Baron”. Den är nästan lika gammal som hon själv 😋. Självklart har hon paxat för att vara Röde Baronen och då blev det bara Snobben kvar till mig! Hon påstod att det passade bra eftersom Snobben är en hund. Det kan man ju diskutera, han är ju en beagle!!! Till Zorro har hon valt Luffarvisan och Zorro säger att det blir jättebra bara han får visa sina ”högt-upp-i-luften-hopp”. Matte E sa att det ska han få.

Dagen efter ska matte S och jag dansa. Vi dansar till ”Det vackraste ” och titeln anspelar som ni förstår på mig. Jag räknar med att vinna båda dagarna och om jag inte gör det säger jag som många andra stora idrottsmän ”nej, domarna var inte så bra som man kunde önska”. Har ni märkt det förresten att alla idrottare börjar alla meningar med ordet ”Nej”. Till exempel ”Hur gick det idag?” ”Nej, det gick hyfsat bra” ”Du tog ledningen direkt” ”Nej, jag kände mig stark så jag gick för fullt från start” osv. Fast jag tror domarna kommer vara toppenbra, jag gillar domare. Bästa tävlingen skulle vara att matte dansade runt och jag satt och gosade med domarna 😘.

Nej, nu ska jag ta och vila mig så jag är i form till helgen. Tror man får vara snabb på natta ikväll för matte ska tenta imorgon och då kommer hon säkert gå upp vid 4-tiden för att hinna läsa allt hon inte hann idag 🤪. Hon har redan instruerat H-huss att alla lampor måste vara släckta kl 22 😎.

Slick på er alla från Vackraste Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan