3. jul, 2012

Senaste nytt om matte!

Njoff!

Det var länge sedan jag rapporterade om min matte S. Jag, matte S och Zorro bor dels i vår lilla lägenhet mittemot husse och matte E där mamma och Zessa också bor. Dels i Birdiebo när vi är i Fjällbacka. På morgonen när vi jobbar går vi till husse och matte E och äter frukost. Det är billigt och enkelt och gör att vi kan gå upp 15 minuter senare.

Ibland är vi hos husse och matte E när matte S är ute på galej. I lördags var hon på after beach på Tanumstrand och sen på en date med en trevlig kille som vi träffade på söndagen. Jag hoppade direkt upp i knät på honom för att se om han tålde det och det gjorde han. Jag kan faktiskt tänka mig att träffa honom igen. Men sen var matte jättetrött för hon hade inte lagt sig förrän klockan 4!! Det var ungefär då som Zorro var ute och pinkade efter att sovit nästan klart. Matte E som var ute med honom visade inte prov på hurtighet utan gick och la sig igen efteråt! Jag hängde med ut mest för sällskaps skull, inte för att jag behövde det. Så tidigt får Zorro aldrig gå ut när vi är hemma hos oss men ibland bajsar han bakom gardinen då 🤒.Vi har 2 mattar men bara en husse men vi "letar" efter en till. Fast vi är JÄTTEKRÄSNA! Verkar det som om någon är lite lovande brukar vi låta dem göra mamma-teset. Det är att se om dom törs klappa mamma på huvudet och om hon låter dom göra det utan att bita dom 🤪🤪. INGEN har klarat det testet ännu!

Min matte gillar att spela wordfeud och vinner nästan alla matcher där. Matte E har vunnit en gång när matte S var tvungen att ge upp för att hon var i Barcelona. Matte säger att det inte vvar någon riktig vinst men matte E påstår att hon ledde stort.

Nu har jag letat fram en passande bild på matte men tyvärr ser min mamma och syster ut som mindre vetande. När det gäller min syster kan jag inte säga att bilden helt ljuger 😀. Matte är iallafall snygg eller som matte E brukar säga " i vår släkt är vi naturligt vackra". Fast då kan man undra varför hon har Azzalure för kråksparkarna?? Jag får fundera vidare över det.

Slick på nosen från Bonzo, Mattes Älskling

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan