15. jul, 2012

Nya kompisar

Njoff!

Jag har fått flera nya kompisar senaste veckan! Jag, Zorro och matte S har varit i Birdiebo. Matte S skulle måla huset för Henrik som hon träffat nyligen skulle vara i Stockholm hela veckan på semester. Men han verkade tycka att Fjällbacka var bättre än Stockholm för redan på onsdagen kom han också till Birdiebo 🙂. Det var bra tycker jag för han gosar jättemycket med både mig och Zorro. Jag tycker i och för sig att det kunde räcka att han gosar med MIG.

På fredagen åkte matte S och Henrik till Oslo. Jag skulle få följa med men plötsligt tyckte husse och matte E att jag skulle komma på fest till dem istället 😎. Förutom jag var mamma, Zessa, Zorro, husse, matte E, Inga och SvenHugo med. Sen kom matte S och Henrik lite senare. Jag satt i både Ingas och Sven Hugos knä. Mest i Ingas. Hon har haft en borderterrier som hette Juniper Jerrantop och var internationell champion precis som min pappa är så hon är van vid hundar.

Vi har en tråkig regel hos oss och det är att man inte får något godis när man sitter i knät vid bordet. Så fast käket såg just ut blev det inget extra utöver vanliga kvällransonen. Däremot har vi en annan bra regel också. Det är att när matte E ropar "upp på trappan" så radar vi upp oss där och får godis 🙂. En annan regel är att när vi har "utflykt" får vi också godis lite hur som helst. Förra veckan hade vi utflykt och var på ett slott som heter Läckö. Ni kan se på fotot hur det ser ut. Jag tycker bästa utflykten annars är när vi åker till en som heter McDonalds och äter hamburgare. Det gjorde vi på vägen till Läckö förra veckan.

En av dagarna rullade jag mig i fågelskit igen. Då blev matte E som vanligt JÄTTESUR och jag tyckte hon var väl hårdhänt när hon tvättade mig. Sen sa hon att "nu kommer du få fullt av fästingar när Frontline är borta" Haha, gissa vem som fick fästingar! Matte E själv 🤪!!!! Hon fick TRE stycken!

Nej, nu ska vi tydligen hälsa på McDonalds igen, mums, vi hörs nästa vecka

Slick från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan