28. jul, 2012

Semester

Njoff!

Jag har semester nu alla dagar utom måndag och tisdag. Så skulle det alltid vara tycker jag! Vi gör en massa roliga saker som jagar varandra, tränar agility och rally, äter ben och jagar fåglar till exempel.

Matte S, jag och Zorro har haft besök i Kumla av Henrik. Det var kanon, fast lite trångt när man skulle sova 😋! Men finns det hjärterum så finns det stjärterum som jag brukar säga och jag brukar alltid hitta en bra plats. Det gäller att ”knö sig in”. Zorro vill helst sova på kudden så han är ingen konkurrent under täcket. En dag åt jag ”två luncher” fast det var inga riktiga luncher utan en sorts papperslappar som man tydligen kunde byta mot mat 🤪!! Henrik hade lagt dem på bordet så jag trodde självklart att han ville att jag skulle ta hand om dem. Det gjorde jag också men om jag vetat att man kunde få riktig mat för dem så skulle jag ha bytt till mig det istället för att äta dem som de var (lite torra faktiskt). Henrik sa att det var hans fel och det hade han ju helt rätt i.

I tisdags åkte matte S med Henrik till Göteborg. Jag och Zorro var också bjudna men matte S fick för sig att det kunde bli långt för oss att vara ensamma om dom skulle in till stan och att vi kunde få för oss att pinka revir inne!!! Skulle JAG pinka inne va 😮?? Om hon var orolig för Zorro kunde ju han varit hemma och JAG följt med.

Zorro skämde förresten ut sig på utställningen i helgen. Han som är en sån snäll mes BET domaren 😮!!! Han har ju i och för sig aldrig gillat att visa sina tänder och matte E har varit dålig på att träna det senaste månaderna. Därför har vi bestämt att det var matte E´s fel. En snäll domare som hette Samuel sa till matte E att han tyckte mycket om Zorro och att han tyckte matte E skulle träna honom nu i ett år samtidigt som han fick muskla på sig lite och sen komma tillbaka. Lite skrattretande det där med musklerna tycker jag för han är en riktig speta. Fast ruskigt spänstig, idag hoppade han ett språng på drygt 1,5 meter från en bergknalle över tjockt gräs och ut på apellplanen!

Eftersom matte S varit i Göteborg (dit jag inte fick följa med 😠) har jag bott hos husse och matte E. Husse och jag har delat ”allt”! Igår frågade han matte E varför det var 5 tandborstar i muggen i badrummet när ”vi bara är 2”. Kan han inte räkna undrar jag!!! Vi är väl i alla fall 6! Då sa matte att hon skulle kasta alla tandborstar och han skulle få en ny. Det behövs inte sa husse, min är ”som ny”. Vilken är din, sa matte E då. Den gröna, sa husse. Då sa matte att den omöjligt kunde vara hans för den var hundarnas. Då tyckte plötsligt husse att han var i stort behov av ny tandborste och det tycker jag med, jag vill inte dela tandborste med husse, då kanske den goda smaken av lever-tandkräm försvinner 🙃.

Slick på er alla, nu ska jag kolla in min nya tandborste, från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan