12. aug, 2012

Zorro vikarierar

Noff!

Brorsan har dragit till Göteborg med matte S så nu måste JAG ta hand om bloggen. Han skickade ett MMS med ett foto där han satt i fönstret hos Henrik och vaktade hela området!! Påstod att han hade fullt upp och inte hann skriva 😮. Jag vill också vara o Göteborg och vakta Henrik 🤪.

Själv fick jag stanna med syrran och mamma hos husse och matte E i Fjällbacka. Vi har väl föralldel haft det helt ok men det är klart att nog hade jag väl velat se Göteborg 🙂. Mamma bodde ju där tills hon var 6 månader så hon har ju berättat en del om spårvagnar och sånt. Idag var matte S på Liseberg, där har de karuseller men hundar får inte åka 😮😮!! Verkar inte vara genomtänkt om ni frågar mig!

Annars är jag lite småarg just nu för matte S fick ett mail att jag inte fick kvalificerande poöng i Karlstad på rallylydnadstävlingen bara för att jag inte var 10 månader ännu! Spelar väl ingen roll hur gammal man är, det är väl hur BRA man är som borde räknas!! Jag var bättre än massor av stora trista hundar och så räkna det plötsligt inte!! Matte säger att det inte spelar någon roll eftersom jag ändå inte ska få gå upp i klass 2 ännu för hon påstår att jag behöver gå med koppel ett tag till. VAD är detta! Jag bara undrar 🤔! Varför skulle inte JAG kunna tävla utan koppel.

På nästa tävling ska min småpuckade syrra Zessa debutera. Snacka om att matte E är nervös för det. Det skulle jag också vara för hon kan nästan INGENTING!!! Hon lägger huvudet på sned, tittar på matte E och säger "vill du jag ska gör något??" Men hon är VÄLDIGT snygg och söt när hon gör det.

Idag hjälpte vi husse gräva upp ett äppelträd som hette Ingrid Marie. Det kan ni se på bilden. Husse påstod att hon hade fått alla chanser man kan ge ett äppelträd. Först hade hon bott 15 år i Kumla med all omsorg men inte växt ett dugg! Då fick hon flytta till Fjällbacka och där har hon bott i över 5 år men fortfarande inte växt något. Nu tröttnade matte och beordrade uppgrävning, vilket verkställdes idag. I bara farten tog vi bort en vinbärsbuske som inte växt en millimeter på 25 år!! också.

Nu måste matte och min trötta syrra sova så nu får jag inte skriva mer!

Slick från Zorro

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan