31. aug, 2012

Jobbiga dagar!

Njoff!

Just nu är det lite jobbigt här, min matte fattar inte att jag vill vara med underbara Zessa 😎. Zorro den lilla kraken vill också vara med Zessa!! Eftersom alla är dumma och jag inte får vara där jag vill så ylar jag 🤪. Zorro ylar lite emellanåt också men inte så högt och vacket som jag!

Annars har jag varit mycket ute och rest! Först var matte S och jag hos Henrik i Göteborg. Det började lite tråkigt med att matte och Henrik bestämde att jag inte skulle få ligga i sängen!!!! Vilken usel idé 😠. Lyckligtvis tog det bara en kvart innan Henrik också tyckte det var en dålig idé. Då sa han att jag nog borde få ligga i sängen iallafall 🙂. Han är toppen och efter det sov vi tätt ihop, Henrik och jag. Jag gillar Henrik toppenmycket 😀.

Idag har vi varit i Stockholm igen, vi var där förra helgen också och då tävlade vi. Idag var matte och matte på möte. Jag, mamma och lillebrorsan var på dagis! Det var andra gången jag var på dagis och det var störtkul. Det var ett dagis som var speciellt bra på problemhundar!! Matte E hade valt det för att mamma inte gillar alla. Tanten som bestämde var roligt och sa bara "ja, jag ser att det är en hund med integritet" om mamma. Jag vet inte vad hon menade med det men mamma uppförde sig som den perfekta hunden hela dagen. Vi promenerade i Hagaparken men träffade inte prinsessan Estelle så stackars hon fick inte äran att träffa en riktig prins (mig, Prince Bonzo alltså) 🙂🙂. Zessa var hemma med Alf. Han fick många pussar av henne och dom var ute flera gånger.

Förra helgen gick jag upp i klass 2 i Rallylydnad men det kan ni läsa om på Rallysidan 🙂. Alla var helt chockade för Zessa fick kvalificerande poäng!!! Oddsen för det hade gett rätt mycket tillbaka på satsad peng för det var INGEN som trodde på henne. Matte E tänkte nästan strunta i starten för det regnade och åskade och Zessa gjorde ingenting rätt på uppvärmningen. Som ett trollslag gick hon sen hela banan och fick 71 poäng!

Jag tränar mycket nu för jag vill bli lika tränad som Henrik så jag lägger en video här på mig och matte när vi tränar marklyft! Hoppas det inspirerar er alla att börja träna.

Slick från er Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan