18. dec, 2011

GOD JUL

Njoff!

Vi tog julkort häromdagen. Matte tog ungefär 50 stycken och jag kan meddela att jag blev bra på ALLA! Mina korkade syskon däremot lyckades förstöra åtminstone 48 av dem genom att göra korkade saker som att bara visa baken eller försvinna ur bilden. Men vad begär man av såna som ÄTER BAJS!!!!! Ja, jag lovar att jag inte ljuger, precis så läskiga är de🙃. Men det är iallafall rent i deras rum men dom luktar inte rosor och liljekonvalj ur munnen direkt 🤒. Somliga låter sig pussas av dem! Vissa av dem vet nog inte om det här, Birgit till exempel som senast idag på eftermiddagen fick pussar av både Zessa och Zorro!

När matte S inte är hemma kan jag bli lite otålig för att jag inte får "jobba" tillräckligt. Jag försöker roa mig själv, när vi åkte till jobbet häromdagen hoppade jag bak i bilen och hittade en hel burk hundmat! Jag åt upp hälften innan någon upptäckte det och sen blev det mindre kvällsmat för mig 😠. Vilket sätt! Men det fixade sig för jag hittade matte E´s påse med kycklingstänger (hennes bästa belöningsgodis som man nästan bara får när man står på bord och annat trist). Behöver jag tala om att jag åt upp HELA påsen? Efter det åt jag papperet till husses Snickersglass. Det sista var lite svårsmält så jag lämnade en del av det. En del säger att jag har plåtmage 🤪.

Nu tjatar matte att jag måste ut innan vi ska natta, bäst jag går.

Till er alla önskar jag nu bara en riktigt GOD JUL från världens bästa BONZO

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan