13. sep, 2012

RLD N Sagaris Prince Bonzo

Njoff!

Just nu är jag lite mallig för jag har fått mina första "bokstäver" 😎 framför mitt namn. Precis som min pappa fast inte samma bokstäver. Mina betyder att jag är innehavare av  RallyLydnadsDiplom Nybörjarklass. När jag fått kvalificerande resultat 3 gånger i fortsättningsklass får jag ett diplom till och då blir sista bokstaven ett F. Det allra finaste är om man har ett M sist. Det betyder Mästarnas Mästare 😀. Det är som Superchampion ungefär 🙂. Mamma har också fått samma bokstäver och det skulle Zorro också fått om han bara fyllt 10 månader på sin första tävling. Nu får han kämpa på ett tag till för han har bara ett kvalificerande resultat och det har Zessa också bara. Nästa tävling är i Kumla och då behöver jag inget koppel för att jag är så BRA och LYDIG!!

Zessa har börjat skriva en bok! Hon tror det ska bli en bestseller säger hon. Jag är tveksam, hela boken handlar om henne själv!!! VEM i all sin dag skulle vilja läsa den 😋? Kanske Morfar?? Den blir iallafall lättläst för det verkar vara mest bilder och alla bilderna ser ut att föreställa henne själv 😙. Jag tror jag får försöka hjälpa henne lite så innehållet blir lite bättre. Vi kan kanske skriva lite om mig till exempel. Och några snygga bilder på MIG! Det skulle höja bokens kvalitet och värde enormt tror jag.

I fredags fyllde matte S år. Vi firade med presenter och god mat. Av mig, Zorro, mamma och Zessa fick hon en svindyr kudde. Zorro har tänkt att han ska ligga på den så han tyckte den var värd varenda öre. Henrik var med och firade. Han vann tävlingen om vem som åt flest piroger. Jag fick inte riktigt chansen att slå honom, är ganska säker på att jag hade gjort det i så fall 🙂. Bara för att matte fyllt år får hon vara med på bilden den här veckan. Snart fyller Zorro,  Zessa och Henrik år. De fyller på samma dag alla tre och då fyller också Siri. Är dom fyrlingar då 🤔? Det blir iallafall jobbigt att köpa presenter till alla! Jag tror dom får varsitt ben för matte E har 100 ben i en påse i skåpet och hon ser nog inte om jag tar ett par 😙.

Så där, nu ska jag ta och sova, slick på er alla från

RLD N Sagaris Prince Bonzo

Kommentarer

Yvonne Kiander

Älskar att läsa era veckorapporter!!!

Pappa Gaston hälsar att han älskar er alla

och mor er också

17.09.2012 19:42

Sänder grattispussar nu så det inte glöms bort :-

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan