28. dec, 2011

Zorros inlägg

Njoff!

Det är jag, Zorro som skriver idag. Jag fick hjälpa min storebror som plåster på såren för att han brottade ner mig idag. När jag blir stor ska jag brotta tillbaka 🤪. Jag är ganska bra på att brottas, jag brukar träna på mina systrar som ni ser på bilden, det är jag till vänster. Men nu har Siri, min bästa brottarsyster flyttat så nu får jag nöja mig med Zessa. Hon borde egentligen gå i en annan viktklass för hon väger nästan 3 hg mer än jag.På bilden jobbar vi hårt med att gegga ner Siris nya filt som hon tog med när hon flyttade så den skulle lukta riktigt gott då.

I julklapp fick jag en väldigt god sko med grön tråd i. Zessa fick en likadan fast med röd tråd. Jag kan berätta att de smakade likadant oavsett färg. Goda var de!

Annars jobbar jag och Zessa på med valpkursen. Ledaren som heter Karin har en chihuahua hon med. Han heter Ludde och visade sig vara min farbror! Hans pappa Kotten är min farfar så han är halvbror med min pappa! Hur är man om man är halvbror förresten? Jag har en bror men han är alldeles hel. Vilken halva ser man om man är halv 🤨??

Nu ska jag sova, kanske kissar jag lite på mattan först, jag har inte bestämt mig ännu. Det får i så fall bli så matte E inte ser det för hon verkar lite känslig för sånt. Hon blir jättearg när vi äter bajs till exempel. Då skriker hon "snusk". Vad betyder det? Hon får väl vara lite tydligare tycker jag!


Puss och slick allihop från Zorro, Bonzo hälsar från fårskinnet.

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan