8. okt, 2012

Kalas i klass 2

Njoff!

I helgen var jag på Rallylydnadstävling, och VILKEN TÄVLING 🤪🤪! Det var annat än nybörjarklassen ska jag säga! Ja, jag kanske ska berätta från början. Jag och mamma har ju blivit RLD N nu så då tävlar vi i nästa klass och naär man fått tre kvalificerande resultat där blir man RLD F. Det ska jag bli 😎! Klass 2 var det en helt annan klass på än klass 1, hahaha, kul skrivet av mig va! Vet ni att de serverade SKINKA på banan!!!!! Annars började det lite segt, det var väldigt mycket att titta på så jag var lite okoncentrerad. Matte tjatade hela tiden "kontakt Bonzo" "hääär Bonzo" "bling bling bling Bonzo" och annat lika ointressant men jag traskade med henne ändå så hon inte skulle känna sig ensam på banan. Eftersom jag inte tittade så noga gick jag plötsligen rakt in i en stor röd kon. VEM hade ställt den så olämpligt?? Det gjorde ONT så jag skrek till . Matte var helt obarmhärtig och fortsatte bara sitt "häääär Bonzo". Det verkade säkrast att traska med henne och det visade sig vara världens hit för strax efteråt kom vi fram till skink-stället! Kalas 🤪. Men då fick matte för sig att någon annan ägde skinkan (??) och sa att jag absolut inte fick äta den. Då upptäckte jag Herr Räv´s bror som låg där alldeles ensam. Jag bestämde mig för att ta med honom hem så att han fick träffa Herr Räv men fatta vad upprörd matte blev då!! Hon ansåg att Herr Rävs bror skulle ligga där ensam och övergiven! Och så fortsatte hon med sitt "häääär Bonzo".

När vi kom i mål påstod matte att jag säkert fått hundra minuspoäng på något som hette "Åttans frestelser". Inte vet jag vad det var men det hade något med skinkan och Herr Rävs bror att göra. Jag fick 60 poäng och kom inte sist men jag fick ingen kvalificering till RLD F den här gången. Det struntar jag i för det var kul att träffa Herr Rävs bror!

Mamma fick självklart kvalificerande poäng, allt annat är under hennes värdighet men hon medgav att hon var väääldigt frestad av skinkan hon också 🙂. Det är ju hennes älsklingsrätt.

Idag hjälpte jag matte att städa. Hon sorterade och jag bar bort det jag tyckte kunde slängas. Ibland hade vi inte samma åsikt men då var hon tvungen att jaga mig om hon ville sortera i en annan hög och det var toppen. Vi hittade många saker som vi glömt att vi hade och så hittade matte skalbaggslik. Det tyckte hon inte om, jag tyckte vi kunde ta dom till kvällsmat men matte E hämtade dammsugaren och sen försvann dom snabbt.

Nu ska matte, jag och Zorro-Knorro gå hem och lägga oss. Zorro tjtar och vill att jag ska tala om att han också fick kvalificerande poäng (fast i klass 1) men det tänker jag INTE göra 😀.

Slick på alla från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan