14. okt, 2012

Ny korg och lite annat

Njoff!

Jag har fått TVÅ nya bäddar 🤪!! Ni ser mig i den ena på bilden. Den andra ser exakt likadan ut. Jag tror matte körde något prut trick typ "2 för priset av 1" eller så 😀. Matte påstod visserligen att de var till oss alla och att vi skulle ha dem på jobbet men JAG var den som verkligen ÄLSKADE att ligga i dem så nu är det bestämt att jag får en alldeles själv och så får vi ha den andra på jobbet. Ni kan ju gissa VEM som kommer att ligga i den på jobbet 😀. Nu kommer matte bli tvungen att köpa ett par till säger hon. 

Samtidigt hon köpte bäddarna köpte hon en ny sorts mat. Den var jättegod tycker vi alla utom matte, matte och husse 🙂. Och dom säger det UTAN att ens ha smakat. Påstår att den luktar så illa att ingen ens vill sköta om att portionera upp den i skålarna. Trams, säger jag (precis som han Lidbom 😀😀 sa, det var ett bra ord). Om dom tycker det är ett problem kan dom väl bara ställa ner hela säcken på golvet så äter vi tills vi tycker det är lagom 😀.

Idag har vi ätit kvällsmat i Bullarengården för matte S har varit på revyträff och husse och matte E satt och jobbade i ett rum utanför när inte matte E var ute och gick med oss. Sen satt vi i bilen ett tag och väntade. Jag frös lite för det regnade ute som vanligt så jag lade mig UNDER mamma!! När matte kom hon ut såg hon inte mig och trodde för ett kort ögonblick att jag tagit mig ut 😮. Hur i allsin dar skulle jag kunnat göra det så besvärligt som den låsanordningen är! Inte ens vår utbrytarkung Zorro klarar det 🙂.

Nu ska vi åka till Kumla, vi kommer fram efter midnatt så jag tänker sova på vägen. Det tänker nog alla utom husse tror jag för han kör. Han tycker att matte eller matte kan vara vaken och "underhålla" honom med trevligt småprat men dom brukar däcka redan efter ett par mil. Då sätter han på sin CD, samma varenda gång, med storbandsmusik. Den börjar bli tjatig tycker jag. Ibland sjunger jag med men jag gillar sax solon bäst och det är inte så många sådana.

Slick på er från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan