24. okt, 2012

Veterinären och annat läskigt

Njoff!

Vi har varit hos veterinären, ja hos Leif alltså. Jag uppförde mig exemplariskt som vanligt. Somliga påstår att det var för att jag bara behövde visa mina snygga tänder medan andra mer lågt stående individer både fick visa knäna pch ta spruta också 🙂. Leif tyckte mina tänder var kanonsnygga! Ja, han kanske inte sa det så tydligt men jag behövde inte skraps någon tandsten sa han. Jag vet inte vad det är, har aldrig gjort det så jag frågade mamma men hon hade aldrig heller gjort det men hon tyckte det lät som något man ska vara glad att slippa 🤔. Leif sa att mamma inte heller behövde skrapa några såna där stenar och det var tydligen bra med tanke på att hon är sååå gammal. Eller, ja 6 år då alltså 😙. Mamma visade också bara sina tänder och sen var hon klar.

Zessa skulle göra mest, både spruta, knän och tänder. Hon hälsar att tänderna var värst 🙂. Hon var lite motsträvig och jag tror Leif blev lite "nervös" då för Zessa var först upp på bordet eftersom matte sa "hon är såå duktig och okomplicerad så vi tar henne först"! Som om hon skulle vara bättre än jag! Iallafall trenskades hon lite vid tandvisningen så matte fick hålla i henne, Knävisningen gick kanon och knäna var toppen sa Leif. Sen pep den lilla klendanken när hon fick spruta 😮. Sen var det min tur och det har ni ju redan hört hur bra det gick. Efter mig kom veklingen Zorro. Han chockade alla med att vara hur tuff som helst och tog sin spruta som om han aldrig gjorde annat. Han till och med viftade på svansen!! Mamma var sist eftersom hon en gång för många år sedan (innan jag föddes) bet Leif när han tog blodprov på henne. Hon gillar inte när vi talar om det och jag kan meddela att Leif idag inte hade några skador alls när vi gick 😎. Det tror jag han var glad för.

Just nu har matte S stora bestyr inför Allahelgona då hon ska på fest till Frida i Göteborg. Jag får inte säga vad hon ska klä ut sig till men häromdagen kom ett paket hem till oss med läskiga prylar. Vissa av dom verkade vara svårare att få på sig än andra 😎. Själv är jag visst inte bjuden 😮!! Förstår inte vad Frida tänkt på!

Jag håller på att lära mig att halta! VAD ska det vara bra för?? Att se sjuk ut! Matte E hittade några svåra konster för hund i en tidning och bestämde sig för att lära mamma stå på framtassarna 🤪. Då tyckte matte S att jag också skulle lära mig något svårt och då blev det att halta. Vi får väl se, jag tror det blir lite av Hälsouniversitetet i Linköpings devis, NI vet den där Prickens husse säger till en kompis "jag har lärt Pricken vissla" varpå kompisen säger "jag hör inte att han visslar". Då svarar Prickens husse "jag sa att jag har lärt honom vissla INTE att han hade lärt sig det" 😙! Skillnad på att lära ut något och att "eleven" verkligen lär sig det med andra ord.

Apropå att lära sig har matte S snart avverkat flera hundra sidor i boken om hur man skriver 2,0 på högskoleprovet. Om det inte går bra nu på lördag får hon reklamera den! Håll tummarna allihop!

Nu ska jag visst träna på att halta igen! Slick på er alla så hörs vi snart igen.

Från Bonzo "den glade och halte"

Kommentarer

Carl den Gamle och Halte

27.10.2012 19:04

Bonzo.Du kan va´glad att bara behöva halta på order. Åt mej, som har intyg på att jag har orsak att halta, sa´Din matte E. att man skall inte gå och halta.!

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan