8. jan, 2012

Till mina småsyskon!

Njoff!

Jag måste börja med att erkänna att jag haft fel 😮😮! Mina småsyskon är inte korkade alls utan helt toppenhäftiga! Jag har upptäckt att jag nog älskar dem, särskilt Zessa. Hon är en toppenkompis och vi har massor av gemensamma intressen. När vi är ute äter vi harskit och jagar varandra jättefort. Hon är ju inte lika snabb som jag men det kan man ju inte begära för jag är ju bara snabbast! Dessutom har jag lärt henne sprätta med bakbenen när hon har kissat och det är hon jätteduktig på nu. Bara för att de är sådana super syskon sätter jag in en bild på dem idag.

Annars har det varit lugnt. Jag knyckte en hel påse kycklingstänger till häromdagen. Snacka om att matte inte lär sig av sina misstag 🤪. Jag har lärt upp Zessa på det också och hon gjorde sitt första försök igår. Medan matte skulle fotografera mamma och mig snodde hon en kycklingstång ur mattes ficka. Hon blev upptäckt innan hon hann svälja hela eftersom det lät som hon skulle kvävas och matte då hörde det. Matte tog tag i stången och försökte dra upp den men då samlade Zessa ihop sig och bet av den och svalde hela biten utom den pyttelilla delen matte höll i. Vilken tjej! Det är min syster det 🤪!

Min andra syster har det toppen hos Carro och Lusi och jag kan rapportera att hon både kan "sitt" och "vacker tass" redan. Mamma upp i dagen alltså! Zorro kan också sitt men han avskyr att visa tänderna. Zessa kan inte "sitt" men hon kan stå på ett bord och se snygg ut och hon kan minsann visa tänderna. Oss emellan beror det på att hon gör vad som helst bara hon får en kycklingstång 😀.

Sådär, nu är det dags för kvällspinken.

Slick på er alla från Bonzo (som är snygg utan att larva sig på ett bord och visar hela garnityret om det behövs)

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan