21. nov, 2012

Bonzo back in business

Njoff!!

Nu är jag tillbaka 🙂! Jag förstår att ni längtat!! Jag har dels varit konvalecent och dels haft väldigt mycket att göra.

Det började med att jag trodde matte S och jag skulle göra någon rolig grej på tu man hand för en morgon tog vi bilen istället för att gå till jobbet och åkte till Örebro. Jag började ana oråd när vi svängde av mot Bista och vart tror ni vi skulle? Jo, till veterinär-Leif 😮. Där fick jag en spruta med gift i, tror jag iallafall för sen minns jag inte mer än att när jag vaknade hade jag en TRATT 😮😮! Jag HATADE den och när man hade den på sig så försvann benen och det gick inte att gå. Matte fick bära mig i tre dagar. Sen sa matte E att hon inte tyckte jag behövde tratt mer. Då tvättade jag hennes öra i en kvart som tack 🙂. Sen var jag inte konvalecent längre. Som tur var förlorade jag aldrig min goda aptit och det gick att äta med tratt. Det gick också att sova i sängen under täcket 🙂. Lite bökigt för all del men inte alls omöjligt.

Två dagar efter trattborttagningen började jag och Zessa på kurs. Nu har vi varit där två gånger och jag kan meddela att jag är den klart lysande stjärnan 😎där. Nu är ju inte konkurrensen mördande, Zessa är ju med och så en som skriker och så en kanin-korsning. Faktiskt VÄLDIGT stor för att vara kanin men han sa att han var det när han presenterade sig. Buddy heter han iallafall, ett bra kaninnamn.

Det är mycket godis på kursen och jättelätt. I går la matte en tallrik på golvet och först behövde man bara titta på den för att få godis 🤪. Sen skulle man ta på den med tassen. Det gjorde jag 25 gånger och då fick jag 25 godisar. Jag har också redan lärt mig att tända lampan i lägenheten och att backa. Zessa chockerade alla med att lära sig "gå runt" på bara tre försök. Matte E blev så chockad att hela övningen slutade för hon visste inte vad hon skulle göra när Zessa klarade det. Hon hade liksom inte räknat med det.

Nu ska jag träna på att släcka lampan!

Slick på er och måtte ni aldrig behöva tratt!

Från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan