16. dec, 2012

Att bli bra på foto

Njoff!

Igår tog vi julkort. Det var ruskigt jobbigt eftersom somliga i min familj var så otroligt dåliga på att se snygga och trevliga ut 🙂. Själv kan jag tala om utan att överdriva eller skryta att JAG blev bra på ALLA 47 korten! Mamma blev också hyfsat bra men mina puckade småsyskon lyckades inte bli bra samtidigt på ett enda kort!! Zessa var rätt duktig i början, hon hade ju en svår klädsel med luciakrona och allt men efter 15 kort la hon sig ner för att sova sig igenom resten av fotograferingen. Zorro hade inte någon riktigt bra period alls eftersom han är specialist på att blunda på kort 😙. Han blixtrade till vid ett par tillfällen och såg då riktigt normal ut. Själv var jag som sagt perfekt. Trots att jag också hade jättesvår klädsel med stjärngossestrut på huvudet 😎. Jag tror att jag ska söka som fotomodell, har anlag för det och utseendet också förresten. Jag klippte bort de andra på bilden eftersom de ändå inte blev särskilt bra så får ni njuta av bara MIG 🙂.

Idag har jag åkt på ett par dagars semester med matte S. Jag ska nämligen hjälpa henne och de andra i BullarenRevyn med att träna inför premiären. Jag och matte har flyttat in hos Tessan och Emil i Bullaren och ska bo där nu i veckan. Det är lite som TV programmet så jag kallar det "Bonz flyttar in". Jag hoppas det är 5-stjärnigt med just säng, bra frukost och snacks vid TV´n 😋. Dessutom får vi hoppas att Ivar har vett att hålla sig borta. Han är Tessans dvärgschnauzer och jag har inte träffat honom men Zorro som gillar nästan alla har träffat honom och gillade honom inte 😮! Då fattar ni ju att jag inte kan gilla honom om inte ens Zorro-mes gillade honom.

Zorro får bo hos matte E och husse när jag är och tränar i Bullaren för han är lite klen. Han var hos veterinären förra veckan för han verkade ha ont, skrek på natten så jag hade svårt att sova. Matte blev så orolig att han fick gå till veterinären, precis den dagen vår veterinär packat allt för att flytta till nya mottagningen här i Kumla så därför fick han åka till en tjej-veterinär i Fjugesta. Hon var snäll sa han, trodde han sträckt sig och så fick han 2 mediciner varav en som han ska ha för något på nosen som ingen vet vad det är 🤨. Den vill han inte ta för den luktar illa och den andra tar han inte heller men det beror på att han inte har ont längre. JAG tror att han är en simultant! Iallafall ville matte att han skulle vara "i civiliserade trakter" med tillgång till veterinär tills han säkert är bra. Jag tycker det är skönt för annars skulle det ju inte vara semester utan som vanligt 😀.

Nu ska matte och jag testa sängen!

Slick på er från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan