1. jan, 2013

Jag mår illa!

Njoff!

Jag svälter!!!

Jag har inte fått någon kvällsmat idag och det måste väl vara ett klart fall av hundplågeri och borde väl anmälas 😮. Det började med att jag kräktes när vi var på promenad. Jag trodde först inte matte E såg det och det gjorde hon nog inte först. Sen mådde jag pyton igen och för att inte bli upptäckt kröp jag under soffan och spydde men tror ni inte matte upptäckte mig! Och det var Zorros fel 😠 för han satt och tittade så intresserat på mig att matte undrade vad han tittade på och då upptäckte hon mig under soffan. Då plötsligt verkade hon fått superminne och falkblick för då sa hon till mig att jag måste ha spytt på vägen också för hon "kände igen spyan" 🤪. Det tycker jag är helt onormalt och rätt makabert! Öhhhh 🤒! Sen "satte jag min sista potatis" när jag spydde på mattan i hallen när vi kom hem igen. Då slog matte upp på Leifs sida (vår veterinär ni vet) att om man spyr ska man inte få mat på 24 timmar!!!!! Det var det dummaste jag hört! VEM har hittat på det? Jag är JÄTTEHUNGRIG 😠. Sen läste hon i en bok att jag kunde få lite vichyvatten! Jag bara undrar VEM har hört talas om en hund som dricker vichyvatten? Jag vägrade självklart. Sen upptäckte jag att matte inte stängt dörren till soppåsen med skinkrester i och då skyndade jag mig att börja ta för mig men matte blev stensur och motade bort mig 😠 innan jag hann äta nästan något alls.

Så nu är det tydligen meningen att jag ska gå och lägga mig hungrig!

Jag hoppas Ni slipper det iallafall, själv tar jag och sover nu minst 15 timmar så att de där 24 timmarna gått sen och man får mat igen.

Slick och Gott Nytt Mål, År menar jag, tänker för mycket på mat!

Från Bonzo "svältoffret"

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan