18. jan, 2012

Konsten att sova gott!

Njoff!

I vår flock är vi 2 som sover hur bra som helst. Den ena är matte E som kan vara vaken till midnatt, sova som en klubbad säl 6 timmar och sen vara piggare än alla andra tillsammans och den andra är jag. Eftersom så många har problem med sömnen (säger matte E) så ska jag ge er lite goda råd nu.

Först måste man bestämma sig för VAR man vill sova. Låt er inte påverkas av andras åsikter om det. Mycket få människor klarar att stå emot er om ni hävdar er vilja bestämt genom att yla natt efter natt tills ni får sova på den plats ni valt 😙. Själv valde jag i ett tidigt skede matte och husses säng. Husse var emot det eftersom han sover så dåligt när det är trångt säger han. Som om det skulle vara JAG som tog plats 😮! Matte E sover ju som sagt alltid bra så hon tyckte inte det gjorde något. Husse stod inte ut att höra mig mer än 3 dagar och sen dess sover jag där jag vill. Mamma, Zessa och Zorro däremot sover på bottenvåningen. Jag lägger mig vid 23 och tvättar först husses öron. Sen kryper jag ner under täcket hos husse och sover där tills matte E lägger sig. Då ligger jag ovanpå en stund för att svalka mig och sen kryper jag ner under täcket hos matte E. Är det väldigt varmt sover jag ovanpå täcket en stund på morgonen. Då lägger jag mig hos husse för han knuffar inte undan mig utan makar på sig. Matte E knuffar bryskt undan mig däremot om jag lägger mig mitt i sängen (bästa platsen 🤪). Husse tycker hon är brutal då men det verkar hon inte bry sig om! 

Jag sover bra på andra ställen ochså, bara det är varmt! På bilden har jag nyss tagit en tupplur på utställningsbordet (en av de bättre funktionerna hos det bordet).

Nu är klockan 22.45 och jag ska förbereda mig för sängen genom att gå ut och slå en drill.

 Slick på er från Bonzo

Senaste kommentaren

28.11 | 11:51

Zorro bor i Linköping. Vad heter Kajsa Kavat i stamtavlan? Med vänlig hälsning Eva Thorell

26.11 | 21:35

Hej

Var bor du/ni?

Jag söker en hane till min Kajsa Kavat

Bor mellan Gränna och Huskvarna

Vänligen Birgitta Lindström

11.02 | 11:06

Stooort grattis Världens Bästa Bonzo. Världens största hjärta ville jag sätta här!!!

15.01 | 11:46

Jisses

Du är ju inte riktigt klok, nu får du ta och lugna ner dig lite. Blir nervös av att läsa allt du hittat på!!! Jättestor kram till er alla

Dela den här sidan